POČELO SUĐENJE ZA NEDOZVOLJENJE POLNE RADNJE Osumnjičeni vaspitač iz Niša negirao krivicu
Alo!/M. Š.

Vaspitač Dečjeg kulturnog centra iz Niša V. P. (64) iz Grejača, koji je optužen za nedozvoljene polne radnje nad petogodišnjom devojčicom, negirao je krivicu na početku suđenja pred Osnovnim sudom u Nišu, navodi Blic.

Užas u Kruševcu. Posvađao se sa komšijom pa potegao sekiru - Alo.rs

Njemu se na teret stavlja produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji iz člana 182 Krivičnog zakonika a Osnovno javno tužilaštvo u Nišu traži kaznu od najmanje tri godine zatvora. Optužnim predlogom osim zatvorske sankcije, zatražena je i zabrana vršenja poziva vaspitača u određenom periodu kao i zabrana prilaska oštećenoj devojčici.

- Pretres je održan, saslušan je okrivljeni koji je negirao izvršenje krivičnog dela. Sledeći pretres zakazan je za 21. januar kada će biti ispitani svedoci dok će veštaci dati svoj iskaz pred sudom 24. januara - potvrdio je portparol Osnovnog suda u Nišu Vladimir Rakonjac.

Nikola Džonić i ubistvo Đokića - Alo.rs

V. P. je optužen da je krivično delo nedozvoljene polne radnje u produženom trajanju počinio zloupotrebom položaja vaspitača nad detetom koje su roditelji dovodili u ovu renomiranu gradsku ustanovu na jednu od sekcija.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading