DIMITRIJEVSKI TVRDI DA JE ORUŽJE KUPIO ZA SPOT?! Hteo sam da snimam za Jutjub kao Mašan Lekić?!
Foto: Alo.rs

Marjan Dimitrijevski, koga je 13. decembra 2019. patrola Interventne jedinice 92 uhapsila sa Markom Drakulom, Nemanjom Milutinovićem i Nikolom Jovanović kada je u „škodi fabia“ sa lažnim tablicama našla četiri startna pištolja, prsluke sa oznakama UKP, rotaciono svetlo i kačkete izjavio je juče u Višem sudu u Beogradu da je tu opremu kupio na buvljaku u Pančevu jer je hteo da snima spotove kao Mašan Lekić!

DIMITRIJEVSKI TVRDI DA JE ORUŽJE KUPIO ZA SPOT?! Hteo sam da snimam za Jutjub kao Mašan Lekić?!

Foto: Alo.rs

foto: Vladimir Marković

Ova grupa je pre dve godine postala poznata javnosti jer se posle hapšenja tvrdilo da su navodno nameravali da se preruše u policajce i da u Centralnom zatvoru u Beogradu otruju navodnog vođu škaljarskog klana Jovana Vukotića hranom u koju bi sipali cijanid. 

PRETUKAO NOTARKE JER NISU HTELE DA MU OVERE DOKUMENT Policija uhapsila muškarca u Rakovici - Alo.rs

- Oružje nije pravo i ne može da ispali bojevu municiju, jer su cevi sužene. Prodavac mi je rakao da su pištolji kao igračke. Kupio sam ga na buvljaku u Pančevu, kao i prsluke, kačkete i rotaciju. Želeo sam da snimim spot za Jutjub sa tim uniformama, jer volim da gledam Mašana Lekića. Tada nisam osmislio scenario niti sam u glavi imao ko će da glumi, ali sam hteo da ih kačim na Jutjub, jer znam da može lepo da se zaradi - rekao je Dimitrijevski i dodao da je auto pozajmio od druga, ali da nije znao da su tablice lažne i da ne želi da otkrije njegovo ime, jer neće da mu pravim problem.

Škaljarac sa Cetinja raznesen bombom

Navodni pripadnik škaljarskog kriminalnog klana Jasminko Šahović sa Cetinja stradao je u eksploziji automobila cetinjskih tablica, u naselju Tološi u Podgorici, saopštile su podgoričke Vijesti. Eksplozija se dogodila oko devet sati u ulici Partizanski put. Telo je nađeno nekoliko metara od vozila koj je potpuno uništeno. Istraga utvrđuje da li je došlo do kvara ili je eksploziv podmetnut.

Navode optužnice su negirali Drakula, Milutinović i Janković. Zanimljivo je da Drakula Milutinović i Dimitrijevski, koji se znaju od ranije, tvrde da ne poznaju Jankovića i da su ga pri put videli tek u sudnici! Drakula je rekao da je na dan hapšenja sa Dimitrijevskim krenuo na Zvezdaru kod Milutinovića „da vide njegovog sina od dva-tri meseca i da mu daju neke pare“.

STEŽE SE OBRUČ OKO DŽONIĆA Advokat braće Jojke izneo nove detalje o ubistvu porodice Đokić i najavio još tri svedoka - Alo.rs

 - Mahinalno sam počeo da bežim kada sam na parkingu čuo Interventnu jedinicu. Ispred mene je bila žena u crvenoj jakni, sa kojom sam se sudario i udario u zid, a onda su mi dva policajca stavila lisice. Tek sam u stanici saznao da je policajac. Bila je hrabra i poštena za razliku od njenog kolege koji tvrdi da me je sam uhapsio - izjavio je Drakula i izazvao smeh jer je na opasku sudije da može da odstupi od govornice i sedne, ushićeno izustio: „Hvala, prijatno!“, ali je odamh dobio objašnjenje da to ne znači da može da ide.                

Jovanović je protestovao jer je već 26 meseci u pritvoru bez dokaza.

- Ja sam jedinstven slučaj u Evropi jer ulazim u treću godinu pritvora zbog pištolja na kapisle, koji može da posluži za startovanje konjičkih trka! Postupak je farsa, dok pritvor već predstavlja zarobljeništvo - rekao je Jovanović.

Odbrana je zatražila ukidanje pritvora za svu četvoricu, ali je sud to odbio.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading