JEZIVI DETALJI PUCNJAVE Razlog ranjavanja 19-godišnjeg Miloša ostavio celu Srbiju u šoku
Alo!/M. Š.

Miloš S. (19) ranjen je u noći između četvrtka i petka oko 1.45 na uglu ulica Jurija Gagarina i Gandijeve na Novom Beogradu, a sumnja se da je motiv svađa u saobraćaju.

Posle napada, mladić je prebačen u KBC Zemun na medicinsko zbrinjavanje.

- Navodno, nepoznata osoba upucala je mladića hicem iz pištolja u ruku posle svađe u saobraćaju. Ranjeni, srećom, ima lakše povrede, a inspektorima je ispričao da napadača ne poznaje - kaže izvor iz istrage:

Vučić podržao Đokovića pa brutalno odgovorio premijeru Australije! (VIDEO) - Alo.rs

- Policija intenzivno traga za osobom koja je pucala. On još uvek nije uhapšen. Kako kažu radnici lokala koji se nalaze na uglu ulica gde se incident dogodio, kao i iz obližnjeg tržnog centra, oni su juče ujutru od inspektora čuli da se nešto desilo.

- Čak ni u lokalima brze hrane i apoteci, koji rade celu noć, niko ništa nije čuo ni video - kaže Za Kurir radnica jedne prodavnice: - Policija je bila i kod mene, raspitivali su se, a snimke video-nadzora nisu uzeli jer naša kamera ne snima deo ulice oko broja ispred kog se navodno dogodila ta pucnjava. Bio je doček Srpske nove godine, možda su ljudi malo i popili, ko zna šta se desilo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading