MAJKA UBIJENOG GORANA ĐOKIĆA: Neka Džonić trune do smrti u zatvoru, to će mu biti najblaža kazna
Printscreen

“Ma kakvo ludilo, kakve su to priče? Pa on je vozio kamion po inostranstvu, kako lud čovek to može?”.

Ovim rečima Stojanka Đokić za Objektiv komentariše vest da su veštačenja sprovedena u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu pokazala da Goran Džonić, prvoosumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić, nije duševno oboleo, niti da je imao duševni poremećaj, koji je uticao na njegovu sposobnost da upravlja postupcima tokom svirepog ubistva.

Majka ubijenog Gorana nije ni najmanje iznenađena.

– Znam ja da on nije lud. Mislio je da će policajce u Beogradu i Nišu prevariti kao što je pokušao ovde u Aleksincu kada je navodio istragu na pogrešnu stranu dok su tražili moju decu… Neka trune do smrti u zatvoru, to će mu biti najblaža kazna koju će da dobije zato što mi je oduzeo tri nevina života – kroz suze izgovara baka Šojka.

Takođe, krajem decembra pristiglo je veštačenje mobilnog telefona prvoosumnjičenog Gorana Džonića, kao i Kostadina i Aleksandra Miloševića iz Moravca, koje je Džonić označio kao nalogodavce i neposredne izvršioce ovog zločina.

Osim što nije pronađen kontakt sa braćom Milošević u Džonićevom telefonu, veštačenjem je potvrđena i izjava osumnjičene braće Konstadina i Aleksandra da su kobne noći bili daleko od meta zločina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading