BRAČNI PAR UHAPŠEN ZBOG UBISTVA SNAJE Od batina iskrvarila nasmrt i ugušila se povraćajući!
Alo!/M. Š.

Stravični slučaj dogodio se 30. decembra, a vanbračni supružnici uhapšeni su odmah. Pritvor im je određen 1. januara zbog sumnje da su izvršili nasilje u porodici.

Lagali da je pala

- Članovi porodice u kojoj je maloletnica živela prijavili su policiji da je ona umrla nakon što je pala s merdevina. Kad je policija stigla u kuću, ispostavilo se da je pretučena. Mrtvozornik je izneo isto mišljenje, što je potvrdila i obdukcija - kaže izvor Kurira iz istrage: - Sumnja se da je bračni par, svekar i svekrva, tokom 2021. godine svakodnevno tukao nesrećnu M. K., i to u tolikoj meri da se ona u ranim jutarnjim satima pretposlednjeg dana prošle godine ugušila sopstvenim želudačnim sokom i krvlju.

Došla u Palanku kad se udala

Kako Kurir nezvanično saznaje, ubijena maloletnica nije iz Smederevske Palanke. - Ona je u Palanku došla iz drugog mesta kada se udala za njihovog sina, koji takođe ima 16 godina - kaže izvor.

Kako kaže, devojka je imala brojne povrede po čitavom telu. - Ona je upala u stanje šoka jer je bila potpuno iscrpljena i od posledica batinanja je potpuno iskrvarila, upravo zbog toga počela je da povraća i ugušila se - objašnjava naš izvor iz istrage.

Određen pritvor

Uhapšeni supružnici saslušani su u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

- Posle njihovog ispitivanja predložen je pritvor, koji je sudija odobrio. A. A. određen je pritvor zbog uticaja na svedoke, mogućnosti da ponovi delo i uznemirenja javnosti, a njegovoj supruzi zbog uticaja na svedoke i uznemirenja javnosti - kaže izvor i dodaje: - U nastavku istrage biće ispitani svedoci i obavljena potrebna veštačenja.

Komentari (0)

Loading