JOVANA MARJANOVIĆ ISPRAĆENA NA VEČNI POČINAK: U belom kovčegu sahranjena pored majke, rodbina besna na bivšeg supruga Zorana: Nema taj šta da traži ovde
Foto: privatna arhiva

Više desetina ljudi okupilo se da isprati na poslednji put preduzetnicu iz Niša Jovanu Marjanović (54) koja je posle nekoliko dana potrage pronađena mrtva na Zlatiboru.

Jovana je najverovatnije preminula nakon što je popila dve vrste lekova sa alkoholom, a prema saznanjima od izvora bliskih porodici na taj čin se navodno odlučila zbog psihičke torture koju je godinama trpela od svog bivšeg supruga Zorana Marjanovića. Prema sopstvenoj želji, Jovana je sahranjena pored majke u rodnom Leskovcu.

Njene tri ćerke i emotivni partner stajali su juče tik uz beli kovčeg i primali izjave saučešća. U jednom trenutku najmlađoj ćerki je pozlilo pa je izašla ispred kapele. Dok su joj se suze slivale niz lice nemo je gledala ka nebu. Opelo je održano iako nije običaj da se drži za ljude koji su počinili samoubistvo.

Jovanine ćerke su preko jedne rođake poručile da ne žele da govore za medije jer su "izgubile svoju dušu". Rođaka je takođe zahtevala da se novinarske ekipe udalje sa groblja.

- Ko vas je poslao? Zoran? Nema taj šta da radi ovde. Šta hoće više? Da joj mrtvu sliku stavi u novine? Malo li je što je ovo napravio i što je svojim postupcima deci i majku oduzeo - besno je govorila rođaka aludirajući na Jovaninog bivšeg muža koga porodica krivi za njenu smrt.

Zoran Marjanović juče je kratko rekao da je potresen i da ne može da se oglašava, ali je dodao da će to učiniti kad odboluje svoju bivšu suprugu.

Komentari (0)

Loading