JOVANU GODINAMA ZLOSTAVLJAO ZORAN MARJANOVIĆ Zbog ljubomore psihički i fizički ju je terorisao!
Foto: privatna arhiva

Iako je, kako kažu oni koji su je poznavali, obdukcijom utvrđeno da Jovana nije ubijena, njene ćerke i najbliži prijatelji smatraju da je tragičnom ishodu doprinelo to što je "trpela pritisak od bivšeg supruga, koji ju je navodno godinama psihički i fizički maltretirao".

Da je pokojna žena imala ozbiljne probleme i da je bila pod pritiskom, potvrdile su i njene ćerke, a jedna od njih je prekjuče navela "da je Jovana trpela pritisak od bivšeg muža zbog neke muške sujete, kao i da je policija upoznata sa svim detaljima".

Nikakav brak

- Zoran Marjanović i Jovana su godinama bili u braku, dobili su tri ćerke, a Zoran je, kako se sada priča, očekivao da mu rodi sina. Brak im je navodno od samog početka bio nikakav, pravio joj je razne probleme, napatila se i namučila s njim. Samo ona zna šta je prošla, a bila je izuzetna žena, prelepa, sposobna, sportistkinja. Nažalost, Zoran je bio izuzetno ljubomoran - s tugom govori poznanik Marjanovićeve.

Kako objašnjava, bivši muž imao je i privatnu firmu. - I u poslu je pravio probleme, zaduživao se, zamerao ljudima.... - navodi prijatelj. - Čuli smo i da joj je Zoran zabranjivao da se vraća u kuću u Nišu, pa se veruje da su imali i neke neraščišćene imovinske odnose.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading