JEZIVI ZLOČIN POTRESAO REGION Kuvar M. P. nožem ubio majku!
EPA/SASCHA STEINBACH

U Splitu se dogodio stravičan zločin.

- Policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog sumnje da je počinio krivično delo "'teško ubistvo" - saopšteno je iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

- Ubio sam demona - navodno je rekao ubica. 

Žena je imala mnoštvo rana zadatih velikim kuhinjskim nožem i našli su je u sobi. U stanu nije bilo tragova borbe, piše Dalmatinski portal.

Policija je došla na vrata porodičnog stana posle dojave zabrinutih građana da već nekoliko dana nisu uspeli sa njom da uspostave kontakt. Dočekao ih je sin ubijene žene.

Rekao je policajcima: "Ubio sam demona". Odmah je uhapšen, ne pružajući otpor. Odveden je na psihijatrijsko odeljenje kako bi se videlo da li je sposoban za krivičnu istragu. Lekari su procenili da jeste, pa je prebačen u policiju na obradu.

Ubica majke će u toku dana biti predat pritvorskom nadzorniku, posle čega će biti saslušan kod zamenice državnog pravobranioca. Pre toga će ga pregledati psihijatar da se vidi da li je uračunljiv. Ranije se lečio od psihičkih tegoba, ali ambulantno. Imao je prepisanu terapiju.

Ubijena žena je poslednji put viđena živa prekjuče uveče. Ona i njen sin bili su u poseti njenoj sestri. Ubistvo se dogodilo ili tokom noći ili juče ujutru.

Ovo je treće teško ubistvo ženske osobe u Splitu u poslednja tri meseca.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading