NISAM UBILA DRAGICU, NEMAM VEZE SA ZLOČINOM! Osumnjičena za ubistvo starice kod Golupca na saslušanju rekla da je samo zalivala cveće
Alo!/M. Š.

Osumnjičena D.S. pred tužilaštvom detaljno pričala o svom odnosu sa pokojnom Mihajlovićevom, ali i tvrdila da nema veze sa njenom smrću.

- Nisam ubila Dragicu i nemam veze sa tim zločinom! Ne znam ko je to uradio, ali ja nisam umešana!

Ovo je navodno, pred Višim tužilaštvom u Požarevcu ispričala D.S. (72) koja se sumnjiči da je ugušila jastukom svoju prijateljicu i rođaku Dragicu Mihajlović. Da podsetimo, zločin se dogodio 13. decembra, a telo nesrećne Dragice pronađeno je tri dana kasnije u krevetu. U početku se sumnjalo da je baka umrla prirodnom smrću, ali je obdukcija pokazala da je ugušena, te da joj je pukla kost u grlu.

Zalivala joj cveće

- D.S. je oštro negirala umešanost u zločin, a sve vreme se branila da su ona i Mihajlovićeva bile izuzetno bliske prijateljice i da joj nikada ne bi naudila. Kako je pojasnila, povremeno joj je pomagala oko poslova u dvorištu i zalivala cveće, jer je pokojna bila slabo pokretna - priča izvor iz istrage:

- Ona je istakla i da ne zna ko je mogao da ubije Dragicu, ali da to sigurno nije bila ona - dodao je izvor.

Kako naš sagovornik pojašnjava, motiv zločina nije utvrđen.

- Iz kuće nije odneto ništa od stvari, pa pljačka i koristoljublje nisu motiv. Obe bake su bile dobro situirane jer njihova deca imaju dobre poslove ili rade u inostranstvu. Najverovatnije su se bake posvađale i sve se zaršilo kobno - navodi sagovornik.

Sin ogorčen

Inače, na početku istrage sumnjalo se da je baka Dragica napadnuta i opljačkana od strane četvorice muškaraca.

- Oni su čak privođeni, ispitivani i poligrafski testirani, ali se ispostavilo da nemaju nikakve veze sa ovim zločinom - rekao je izvor.

Sin ubijene Dragice, Mića Mihajlović, rekao je da ne želi ništa da tvrdi dok ne stigne policijski izveštaj.

- Ne mogu ništa da kažem trenutno, kada mi stigne policijski izveštaj sve ću podatke saopštiti, onako kako tamo piše. D.S. je ipak moja tetka i ako se ispostavi da je to istina to bi bila velika sramota za moju porodicu i celu familiju - rekao je Mića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading