KAKVA VATRA! Neverovatan snimak hrabrih vatrogasaca koji su se borili sa požarom u Novom Sadu (VIDEO)
TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Snimci iz supermarketa u Novom Sadu, koji je goreo pre dve noći pokazuju sa kakvom su se vatrom borili hrabri vatrogasci.

Na snimku koji je objavio 192.rs na Instagramu vidi se veliki plamen, sa kojim su uspeli da se izbore, a koji je bio viši i od njih samih.

Požar je gasilo 50 vatrogasaca sa 22 vozila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Nizali su se komentari da im treba dati platu od 100.000, da su veliki heroji, da su u poslednjih par godina u ovom gradu učestali ovako veliki, opasni i ozbiljni požari i da ovu službu treba nagraditi i kako stvari stoje - brojčano uvećati jer imaju previše posla.

Podsetimo, ovaj požar je izbio u ponedeljak uveče oko 23 sata, a požar je lokalizovan negde oko 3 sata ujutro.

Osim krova zgrade koji je goreo, velika je šteta i u robi koja je izgorela u požaru. Dežurne ekipe policije i vatrogasne službe i dalje su na terenu, sa 3 kamiona, kako bi se utvrdili uzroci požara i kako osobe bez dozvole ne bi ulazile.

Na licu mesta se moglo čuti da je vatra krenula iznutra, na delu krova ovog trgovinskog objekta u Tekelijinoj ulici neposredno pored kanala DTD, ali za sada se još ne zna tačan uzrok požara. Materijalna šteta uzrokovana požarom je ogromna.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading