OGLASIO SE ZORAN MARJANOVIĆ Nakon što je isplivao snimak razgovora sa policijom, rekao samo jedno
Alo!/Masanori Jošida

 

Pevačica Jelena Marjanović (33) ubijena je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, a telo nesrećne žene pronađeno je dva dana kasnije. Jelenin nestanak prijavio je suprug Zoran Marjanović, kome se sudi za njeno ubistvo.

Nakon što je TV Insajder objavio dva snimka od 2. aprila u kojima se čuje kako Zoran objašnjava policiji da mu je žena nestala, ovi audio zapisi podelili su Srbiju. Određen broj ljudi misli da Marjanović na tim snimcima samo glumi uspaničenog supruga, te da upravo on ima veze sa ubistvom supruge Jelene, dok drugi veruju da je nedužan i da je prošao kroz veliku bol zbog gubitka supruge.

Tim povodom za Objektiv se oglasio Zoran Marjanović, koji se osvrnuo na taj dan, 2. aprila, kada je pozvao policiju, te nam je otkrio pravu istinu o tome kako se osećao kada su nastali pomenuti snimci.

OGLASIO SE ZORAN MARJANOVIĆ Nakon što je isplivao snimak razgovora sa policijom, rekao samo jedno

Alo!/Masanori Jošida

 

 

– To su jezivi trenuci koji se ne mogu opisati. Jer čoveku prosto pada prvo na pamet kada ne vidi nigde osobu sa kojom je došao, a ne javlja se na telefon – da se nešto loše desilo – kazao nam je Zoran.

Na optužbe da ima veze sa ubistvom supruge Jelene, odgovara da su to samo odvratni, podli komentari.

– Da sam glumio, nemam komentar za odvratne, podle komentare tih ljudi, koji mnogo gledaju filmove – poručio je Zoran.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading