PEDOFIL PRETI ZABRINUTIM RODITELJIMA Krije se iza ženskog profila i progoni
Foto: Alo/ilustracija

Međunarodnoj organizaciji Stoppedofiliji SP sa sedištem u Srbiji često su stizale pretnje smrću, a sada se ubistvom preti i pratiocima njihovih stranica, kao i članovima grupa na društvenim mrežama! Užasavajuće poruke građanima stižu sa lažnog ženskog profila Tanja Jevtić na Fejsbuku, iza kojeg se krije muškarac!

PEDOFIL PRETI ZABRINUTIM RODITELJIMA Krije se iza ženskog profila i progoni

Foto: Alo/ilustracija

 

 

Svakome ko je bar jednom komentarisao i podržao balkanske lovce na pedofile u vezi s internet predatorima koje su otkrili, prethodnih dana stizale su pretnje.

- U inboks im se javila izvesna Tanja Jevtić koja brani predatore. Ta osoba im govori kako nije strašno kad čovek od 60 godina piše detetu od 12 razne vulgarnosti i šalje eksplicitni video-materijal?! Takođe, preti im ubistvom i najavljuje „dolazak smrti“ - kažu za „Alo!“ iz ove organizacije.

Kako navode, evidentno je da je neko uložio puno vremena za ove pretnje. Osim što su poruke stigle velikom broju pratilaca ove organizacije, oni su kontaktirani putem mesindžera, a profil sa kojeg su poslate je sakriven.

- Imamo saznanja da se iza lažnog profila mlade žene krije pedofil kojeg smo ranije otkrili. Moguće je da je bio procesuiran, te na ovaj način želi da nam „zahvali“ - kažu iz Stoppedofilija SP.

PEDOFIL PRETI ZABRINUTIM RODITELJIMA Krije se iza ženskog profila i progoni

Foto: Alo/ilustracija

 

 

Sledi prijava

- U saradnji smo sa svim organima bezbednosti, a naš sledeći korak je da sve predamo tužilaštvu, nakon čega će dotična osoba biti sankcionisana u skladu sa zakonom, jer je ovo krivično delo. Molimo građane da se ne brinu, a mi kao organizacija smo im uvek na raspolaganju - navode naši sagovornici.

Iako je cilj poruka bio zastrašivanje oštrih protivnika pedofilije, rezultat nije bio očekivan. Niko od građana nije ustuknuo, a pojedini su čak ulazili u otvoren duel s predatorom.

- Članovi i pratioci naših grupa i stranica bili su malo iznenađeni, ali je osoba koja je pretila dobila suprotan efekat. To je samo dokaz da kao organizacija radimo pravu stvar. Bezbednost dece nam je na prvom mestu - ističu iz Stoppedofiliji SP.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading