Masakrirao babu po receptu Mesara!
Foto: Alo/ilustracija

David Dudić (24) koji je uhapšen zbog sumnje da je u sredu oko 16 sati izmasakrirao babu Desanku (70) u iznajmljenom stanu u Ulici Franca Bevka, uradio je to kopirajući zločine koje je počinio klan Belivuk-Miljković, čiji pripadnik je svojevremeno bio!

 

Kako je Alo! već pisao, David, koji se porodici hvalio da radi za Belivuka i Miljkovića, kobnog dana je došao da babi Desanki čestita rođendan i obiđe polubrata Stefana. Umesto da joj donese poklon, on je starici tražio 100 evra. Kada mu je odgovorila da nema, jednostavno je poludeo i punih sat vremena se svirepo iživljavao nad njom. Babi je izbio oči, skinuo skalp, a na kraju je ubio ubadajući je u srce.

Masakrirao babu po receptu Mesara!

Foto: Alo/ilustracija

 

 

Iživljavao se nad ukućanima

Otac osumnjičenog Davida, Đorđe Dudić, kaže da je njegov sin i ranije maltretirao ukućane.

- On je živeo sa majkom, sestrom i bratom. Nakon ove tragedije sam se čuo sa njima. Rekli su mi da su često bili Davidove žrtve. Jednostavno se iživljavao nad njima, psihički i fizički. Oni su ga prijavljivali policiji, ali po isteku zabrane prilaska, on se vraćao kući i nastavljao po starom - kaže Đorđe.

 

- Ne znam kako je i zašto David postao takva osoba da može da ubije i da se prethodno iživljava nad svojom žrtvom. Svima se hvalio da je deo ekipe tog Velje Nevolje. Koliko sam pratio iz medija i shvatio, taj klan se sumnjiči da se na monstruozan način rešavao konkurencije. Ovo što je David uradio to prevazilazi. On je ubio svoj rod. Ubio je babu zato što mu se moglo i što nije imala 100 evra da mu da. Još iz glave ne mogu da izbacim slike tela moje majke. Znate, ona je imala te divne zelene oči pune topline i ljubavi, a on ih joj je iskopao! - očajan je Davidov otac Đorđe.

Masakrirao babu po receptu Mesara!

Foto: Alo/ilustracija

 

Prema njegovim rečima, David je bio heroinski zavisnik, ali otac veruje da je u trenutku zločina bio čist. Kaže da mu se u sećanju urezala njegova hladnokrvnost, kao da se ništa nije dogodilo!

- Kada sam pogledao Davida u oči, video sam da nije drogiran i to mi je potvrdio njegov polubrat Stefan, koji je nemoćno gledao ubistvo jer je zbog povrede prikovan za krevet. Bio je svestan svega što je činio, a baki, mojoj majci, izvadio je srce jer ga sam nije imao - rekao je Đorđe. 

Naloženo psihijatrijsko veštačenje

Osumnjičeni David juče je saslušan kod sudije za prethodni postupak zbog sumnje da je ubio na svirep način babu. Nadležni tužilac je za osumnjičenog tražio pritvor do 30 dana.

Nezvanično, dok se čekaju toksikološki nalazi osumnjičenog, zatraženo je i njegovo psihijatrijsko veštačenje.

 

Komentarišući ovaj zločin Veljinog vojnika, klinički psiholog Aleksandra Janković istakla je teoriju da se „sličan sličnom raduje“.

- Na osnovu dostupnih informacija, David je bio upoznat sa načinom rada tog klana. Verovatno je upijao svaku informaciju, pa je zato tako postupio. Ne isključuje se mogućnost da je u želji da dodatno dokaže pripadnost tom klanu bio još suroviji od svih njih zajedno. Ovde se radi o osobi bolesnog duha koja se najverovatnije uvek iživljavala nad slabijim od sebe. Otud i to da je na taj način ubio babu jer se tada osećao kao osoba kojoj se može. Sada je najbitnije da je on sklonjen sa ulice i tek treba da se utvrdi šta se sve odvijalo u njegovoj glavi i zašto. Dosad je praksa pokazala da takve osobe kreću prvo od zlostavljanja životinja, a zatim i sebi bliskih ljudi - rekla je Jankovićeva za Alo!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading