POTERA: Srpski Vin Dizel se trkao s policijom u Nemačkoj!
EPA/NEWS5/ BAUERNFEIND

Srpski državljanin (41), koji je bio na Interpolovoj poternici zbog sumnje da je učestvovao u ilegalnim trkama automobilima i zbog falsifikovanja dokumenata, uhapšen je u Nemačkoj nakon filmske potere policije!

Kako prenose lokalni mediji, on je bio u "škodi" kada su ga policajci zamolili da stane, ali je on odbio i počeo da beži.

- Nagazio je gas i krenuo ka naselju Vilhemsdorfer u Berlinu. Ubrzo se zakucao u beli BMW. Policajac je, radi sigurnosti, izvukao pištolj i pozvao pojačanje. Nekoliko trenutaka kasnije došlo je još nekoliko patrola i utvrđeno je da su u automobilu sa Srbinom bile još četiri osobe - navodi izvor nemačkih medija.

Kako dodaje, tom prilikom je vozač iz Srbije povređen, a lekari Hitne pomoći su ga odvezli u bolnicu.

- Ostali putnici iz "škode" nisu povređeni. Utvrđeno je i da vozač nije imao dozvolu, kao i da je za njim bila raspisana poternica. Intervenisali su i vatrogasci - objašnjava sagovornik tamošnjih medija.

Radnici šlep-službe kasnije su uklonili polomljena vozila s ulice, a policija je materijalnu štetu procenila na 30.000 evra.

Pozvana je i vatrogasna jedinica. Službe hitne pomoći su pokupile zalihe koje su curile i odvojile baterije. Oko 13 časova šleper je potom uklonio dva vozila koja više nisu bila spremna za vožnju. Policija materijalnu štetu procenjuje na oko 30.000 evra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading