MEŠTANI INĐIJE O STRAVIČNOJ NESREĆI: To je najveća crna tačka u tom mestu, svaki drugi dan su sudari (FOTO/VIDEO)
Alo!/M. Š.

stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6.45 časova na putu Inđija – Beška poginuli su vozač Audija A4 S.N. (33) i njegov suvozač J.R. (68) obojica iz Beške, dok su dve osobe povređene i prevezene u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

U ovoj saobraćajki su učestvovala četiri vozila od kojih su dva sletela sa puta. Na teren su odmah izašli policija, vatrogasci i ekipa inđijske Hitne pomoći čiji su lekari samo mogli da konstatuju smrt vozača i putnika u audiju dok zdravstveno stanje povređenih koji su prevezeni u Urgentni centar u Novom Sadu još nije poznato, prenosi Blic.

Policija i dalje vrši uviđaj na toj deonici puta poznatoj kao ’’devijacija’’ a prema prvim nezvaničnim rezultatima istrage do nesreće je došlo zbog slabe vidljivosti i neprilagođene brzine uslovima na putu.

Meštani Inđije kažu da je raskrsnica devijacije i magistralnog puta najveća crna tačka u tom mestu. Samo bi kružni tok rešio problem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Svaki drugi dan ovde se bar neko čukne, a često se dese i ovako tragičnih slučajevi sa smrtnim ishodom - kaže Ognjen iz Inđije i dodaje:

- Raskrsnica nije dobro označena, ni osvetljena, noću je posebno opasno jer se ništa ne vidi, ali ništa bolje nije ni danju. Problem je što vozači sa devijacije često ne primete ili ne reaguju na znak stop, misle da su na glavnom putu kada se uključuju na magistralni koji ima prednost. Preglednost na rasksnici je tragična. Tako najčešće dolazi do nesreće. Krajnje je vreme da se taj put sredi i obeleži kako treba, on je jedan od najopterećenijih puteva u čitavoj Srbiji i sramota je da ovako izgleda.

Podsetimo, ovo je druga saobraćajka koja se dogodila u Inđijskoj opštini za manje od 24 sata u kojoj ima poginulih osoba.

Juče su nadomak Maradika poginula dva muškarca prilikom sudara kamiona i automobila. Živote su izgubili Č.Ć. iz Maradika i S.V. iz istog mesta.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading