DETALJI SU ŠOKIRALI SRBIJU Ispitan član Veljinog klana za kog se sumnja da je sekao svog kuma
Printskrin

- Je l' mogu, molim vas, da ne gledam. Jaoj, ne, ne mogu ja ovo... Povratiću, možete li, molim vas, da mi ih ne pokazujete - rekao je on, kako otkriva Izvor, na saslušanju u Tužilaštvu za organizovani kriminal kada su mu prikazane fotografije koje su nađene u telefonima sa Skajem pripadnika klana. Prema rečima sagovornika, ovakvo Budimirovo ponašanje posebno je interesantno zbog toga što je, prema navodima optužnice, lično učestvovao u komadanju tela pre nego što bi ona bila samlevena u industrijskoj mašini.

- Pored toga, prema prikupljenim dokazima, učestvovao je i u bacanju ostataka tela u Dunav, koji su samleveni iznošeni u džakovima iz kuće u Ritopeku - objašnjava izvor.

I svedok-saradnik Bojan Hrvatin, koji je i sam učestvovao u zločinima, priznao je da je u kriminalnu grupu ušao upravo preko Miloša Budimira. Kako je naveo, Budimirov rođeni brat Marko bio je deo klana Belivuka i Miljkovića, a i njega je uvukao u grupu.

- Miljković mi je rekao: "Znao sam da je Marko zlikovac, ali nisam znao da je i Miloš. Zatvor ga je pokvario, napravio je od njega zlikovca" - rekao je Hrvatin, navodeći da su braća Budimir u hijerarhiji klana bila odmah iza Belivuka i Miljkovića.

Svedok-saradnik je otkrio da Miljković nije jedini koji je, kako se sumnja, ubijao kumove. Naveo je da je pokojni Zdravko Radojević bio kum Miloša Budimira.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Mina R

07.12.2021 23:23

Zatvor od njega napravio zlikovca. Zvuci jao vic. Svasta je od njega zatvor mogao da naoravi, ali zlikovca ne. To je bio njegov izbor da bi se osecao mocno