PREKO NJEGA JE PREŠLO DESETINE VOZILA Brat tragično preminulog Milivoja kroz suze otkriva: Jedva sam ga prepoznao, bio je bez glave!
Alo!/M. Š.

Milivoj Kutlešić (56) iz sela Draglica kod Nove Varoši poginuo je u nedelju na magistralnom putu kod Kokinog Broda ka Zlatiboru.

Njegovo telo pronašli su ljudi koji su prolazili ovim putem, a kako je telo bilo gotovo raskomadano, identifikovao ga je rođeni brat. Dragan Kutlešić (59) objašnjava na kakav je užas naišao kada je došao na mesto nesreće.

‒ Da li se on zaneo od količine alkohola i pao ili ga je neko udario, to niko ne zna. Taj deo puta je prav, nema krivina. Nije mi jasno kako ga niko nije video. Posle pada, preko Milivoja je prešlo desetine vozila, što kamiona, traktora, automobila… – potreseno otkriva Dragan.

Prema navodima našeg sagovornika, za nesreću je saznao dok je bio kod kuće.

‒ Video sam preko telefona da se dogodila ta nesreća i osetio sam neko stezanje u grudima. Proradio mi je instinkt, znao sam da je to moj brat. Krenuo sam odmah ka tom mestu gde je skončao. Jedva sam ga prepoznao. Bio je gotovo bez glave, tačnije, bilo je nekih ostataka koji su toliko puta pregaženi da mu je glava ličila na list papira. I noga, ruka i rebra su mu bili smrskani – navodi uznemireni brat nastradalog Milivoja.

Kako otkriva, brata je jedva prepoznao.

‒ Znao sam da je on čim sam mu video šake. Tačnije, po prstima na ruci, a i prstu na nogama. Imao je dosta izduženiji nožni prst do palca. Drugačije nije moglo da se identifikuje. To je jedino ostalo od njega. Bio je čovek koji bi za sve dao i poslednju kap krvi, a za sebe nimalo nije valjao – kroz suze je dodao Dragan Kutlešić.

Komentari (0)

Loading