NOŽEM JE UBIO SUPRUGU Stravični detalji zločina u Smederevu ostavili javnost u šoku
Alo/ M. O.

Branko T. (38) iz Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je jednim ubodom nožem u vrat teško ranio svoju nevenčanu suprugu Zoricu M. (39), koja je od zadobijenih povreda ubrzo preminula u bolnici.

Odmah posle zločina, Branko je pobegao iz kuće i sa sobom poveo dvogodišnjeg sina, sa kojim je pokušao da se sakrije među čamcima u smederevskoj marini, ali su ga patrole našle na samo stotinak metara od njihove kuće. Na zahtev tužilaštva, njemu je određen pritvor do 30 dana.

Stravičan zločin dogodio se u ponedeljak u zoru, u njihovoj kući u takozvanom naselju Metalor, kraj obale Dunava. Tragediji je, kako se saznaje, prethodila svađa supružnika, a u kući je u tim trenucima bilo i njihovo zajedničko dete, kao i starija kćerka sada pokojne Zorice.

Branko je svojoj nevenčanoj supruzi zadao udarac nožem u zadnji deo vrata. Žena je ubrzo kolima Hitne pomoći prebačena na Urgentni centar Opšte bolnice "Sveti Luka", gde je nepun sat kasnije izdahnula usled teških povreda, saznaje se iz policijskih izvora.

Kad je video šta se dogodio, Branko je uzeo dvogodišnje dete i pobegao iz kuće, a njegova majka, koja živi u prizemlju kuće, pozvala je Hitnu pomoć i policiju, koja ga je brzo pronašla dok je pokušavao da se sakrije među čamcima.

- Ležao je sklupčan između čamaca kada ga je policija pronašla. Uz sebe je čvrsto držao preplašeno dete, bio je van sebe - kaže izvor Novosti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading