Napio bokserku (14), pa je silovao u hotelu!
Foto: Alo.rs

Milenku T. (60) iz Bijeljine, predsedniku Bokserskog saveza Republike Srpske i generalnom sekretaru Bokserskog saveza BiH, Okružni sud u Bjeljini produžio je pritvor za još dva meseca jer je osumnjičen da je 20. avgusta posle državnog prvenstva u Sokolcu silovao devojčicu M. D. (14), koja trenira u njegovom klubu saznaje Alo!.

Maloletnica je dala iskaz u policiji u prisustvu Okružnog javnog tužioca i psihologa, u kome je detaljno opisala sve okolnosti koje se odnose na ponašanje boksera. Sumnja se da je Milenko od avgusta do septembra ove godine, u nameri da zadovolji svoj seksualni nagon, više puta nagovarao devojčicu da pristane na seks sa njim. Uhapšen je 4. novembra, kada mu je određen pritvor do 30 dana, a 2. decembra je produžen za još dva meseca zbog bojazni da bi boravkom na slobodi mogao uticati na svedoke i da bi moglo doći do narušavanja javnog reda.

Majci devojčice nudio posao da ga ne prijavi

Osumnjičeni je, kada je saznao da su roditelji maloletnice saznali šta je radio s njihovom ćerkom, na društvenim mrežama pokušavao da utiče na njih. Kako saznajemo, on je majci devojčice nudio posao da ga ne bi prijavila.

- Obećao je da će u Beogradu razgovarati sa ministrima kako bi pronašao zaposlenje za moju suprugu. Stavio nam je do znanja da će se naša ćerka suočiti sa sramom i osudom javnosti ako ga prijavimo - rekao je otac devojčice. 

Više svedoka, među kojima je i jedan od trenera devojčice, ispričali su okolnosti pod kojima su osumnjičeni i žrtva spavali u istom krevetu kritične večeri.

- Trener je na recepciji hotela u kom su bili smešteni insistirao da zakupi bazen. On je tamo nagovarao devojčicu da piju alkohol. Nakon toga je maloletnica, vidno pijana i u polusvesnom stanju, otišla u hotelsku sobu i legla da spava. Trener je tada legao pored nje i sa njom proveo noć. Ljubio ju je po ustima, dodirivao stražnjicu, grudi, a potom i zavukao svoju ruku u njen donji veš, te sa svoja dva prsta penetrirao u njenu vaginu, prilikom čega je došlo do rascepa himena. Osumnjičeni je preko Vajbera upućivao poruke detetu koje su imale seksualne konotacije, opisujući šta joj je radio, kao i šta bi joj činio, predlažući joj način i mesto da vode ljubav - stoji u obrazloženju Okružnog suda u Bijelini.  

Napio bokserku (14), pa je silovao u hotelu!

Foto: Alo.rs

Osumnjičeni trener Milenko T.

Jedan od trenera maloletnice je potvrdio da je saznao da je osumnjičeni donosio alkohol u sobu u kojoj su bili takmičari.

- Ono što je posebno značajno u njegovom svedočenju je činjenica da je zamoljen da prilikom odlaska sa državnog prvenstva poveze žrtvu, budući da je imala „problema sa Milenkom“ i da se „ne oseća prijatno u njegovom društvu“ - navode iz suda.

Roditelji tinejdžerke Lj. D. i V. D. u eksluzivnoj ispovesti za Alo! kažu da je čitav slučaj ostavio brojne posledice na njihovu ćerku.

- Ni u najgorim snovima nismo mogli da pretpostavimo šta se krije iza fizičkih i psihičkih promena naće ćerke. Neprospavane noći i zabrinutost pokazali su se opravdanim kada smo videli poruke u njenom telefonu. Pošto joj s vremena na vreme proveravamo telefon, svi smo bili zajedno kada je u jednom trenutku stigla poruka od trenera Milenka. Šokirali smo se. Pisao joj je kako ima divna usta i šta će da joj radi. Da ju je ljubio, kako se divno ljubi, svašta još. U tim porukama je on sve detaljno opisivao. Na evropskom prvenstvu ju je poljubio prvi put. Ćerka se ničega ne seća, to mu je i napisala. Ali onda smo našli njegovu poruku: „Čestitam ti, više nisi devojčica, sad si žena!“. Dalje piše šta joj je radio. Muka nam je da pričamo o tome - prisećaju se potreseni roditelji.

Oni kažu da su ćerku upisali na sport jer su želeli da je sklone sa ulice.

- Umesto da je odgaja kao mladog sportistu i rukovodi se uzvišenim principima, on je iskoristio njeno i naše poverenje. Ćerka je počela da izbegava kontakt sa nama, žalila se na glavobolju, počela je nekontrolisano da jede slatkiše i ugojila se 15 kilograma. Po ceo dan je spavala, a kad je odlazila na trening, često bi joj pozlilo. Dobila je podočnjake i naglo promenila ponašanje - očajni su roditelji

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading