Džonića šalju kod psihijatra!
Foto: Alo.rs

Šizofrena ličnost? Goran Džonić (54), vatrogasac u penziji iz Moravca, koji se tereti da je pobio i spalio svoje rođake Gorana (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i njihovu ćerku Lidiju Đokić (25), biće podvrgnut psihijatrijskom veštačenju! Džonić je prilikom davanja iskaza menjao raspoloženja, davao čudne odgovore, menjao priče i iskaze iz minute u minutu...

Džonića šalju kod psihijatra!

Foto: Alo.rs

Porodica Đokić

Porodica Đokić je oteta u noći između 26. i 27. septembra, kada su se vraćali kući u Aleksinac, a zatim su 2. oktobra pronađena njihova spaljena tela. Rođak Goran Džonić tereti se za ovaj monstruzni zločin, a njegovo psihičko stanje se od samog početka dovodilo u pitanje.

- Goran se na ispitivanju u tužilaštvu čas smejao, čas plakao, zatim samo ćutao zagledan u jednu tačku, posle čega bi bio krajnje hladnokrvan, bahat i osion u davanju odgovora. Menjao je raspoloženja iz minute u minutu. Njegovi odgovori su bili zbunjujući i često višeznačni, što bi zapanjilo stručnjake. Reč je o visokointeligentnom i nestabilnom čoveku. Često je menjao iskaze, a većina izrečenog je bila kontradiktorna prethodnom - navodi izvor blizak istrazi, i dodaje da je zbog toga Više javno tužilaštvo iz Niša zatražilo krajem prošle nedelje da se Džonić podvrgne psihijatrijskom veštačenju kako bi se utvrdilo njegovo stanje:

Umešao sinove u zločin

Dvadesetak dana nakon što su pronađena tela uhapšen je Goran Džonić zbog sumnje da je počinio trostruko ubistvo, što je mnoge šokiralo, jer je i sam bio na sahrani Đokića i pomagao toj porodici. Goran je sam posle hapšenja umešao i svoje sinove Stefana i Milana, koji su zatim uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u zločinu. Takođe je tvrdio da su zločin počinili braća Kostadin i Aleksandar Milošević iz Aleksinca, kojima su stavljene lisice na ruke. Ispitano je do sada šesnaestoro ljudi. 

 

- Tužilaštvo je zatražilo i da se veštače kamere koje su kobne noći usnimile Džonića dok vozi automobil „pasat“ Gorana Đokića. To vozilo je kasnije pronađeno spaljeno. Mora da se sa sigurnošču utvrdi da je to bio on, ali i na skuteru, na kojem je takođe, isto veče usnimljen - tvrdi naš sagovornik.

Džonića šalju kod psihijatra!

Foto: Alo.rs

 

Podsetimo, sumnja se da je Džonić kobne noći uz pretnju pištoljem oteo svoje rođake, naterao ih da vozilom siđu s glavnog puta, a zatim ih hladnokrvno likvidirao. Njihova tela su pronađena nekoliko kilometara od spaljenog vozila. Đokići su identifikovani uz pomoć nakita i delova garderobe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ja

07.12.2021 08:41

Sta ce njemu bolnica vodite ga u kasapnicu tamo da bude.