SUMNJA SE DA JE OVO UZROK SMRTI Dejvid je pre dve godine izgubio oca Tita
Privatna arhiva

 

Dejvidova smrt još uvek je obavijena velom tajni, jer pravi uzrok stradanja mladića još nije poznat. Nakon što ga je pronašla u besvesnom stanju, njegova majka je pozvala Hitnu pomoć, koja je nekoliko puta pokušala da reanimira nesrećnog mladića na putu ka zrenjaninskoj bolnici, ali su, nažalost, lekari mogli da konstatuju samo smrt I njegovo telo pošalju na obdukciju u novosadski Centar za sudsku medicine.

- Teško mi je, prikupljam hrabrost da odem do kuće mojihrođaka I saopštim im tužnu vest. Verujte, ne znam šta da kažem neutešnoj majci i bratu koji uskoro treba da stigne iz Kanade – kaže  prijatelj preminulog Dejvida Novaka.

SUMNJA SE DA JE OVO UZROK SMRTI Dejvid je pre dve godine izgubio oca Tita

Privatna arhiva

 

Vest o smrti mladića pogodila je I šokirala komšije iz ulice koja se nalazi u blizini centra sela Sutjeska.

- Velika je tuga i porodična tragedija – kaže jedna komšnica.

-Dejvidov godinu dana mlađi brat Dario, nedavno je otišao u Kanadu, jer mu tamo živi supruga. Teško su svi podneli pogibiju svog oca Tita pre dve godine, kada se udavio spasavajući kolegu koji je doživeo infarkt, na ribnjaku Sveti Nikola, u obližnjem selu Neuzina – navodi dalje komšinica koja je sinoć izjavila saučešće Dejvidovoj majci.

ČEKA SE OBDUKCIJSKI IZVEŠTAJ

Iako još nema zvanične potvrde o uzroku smrti mladića, sumnja se da se nesrećni Dejvid ugušio usled velike koncentracije plina.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading