JEZIVO! Goran Džonić, ubica tročlane porodice Đokić dva puta potezao PIŠTOLJ na majku i oca!?
Fejsbuk

Ukućani Gorana Džonića, osumnjičenog za trostruko ubistvo porodice Đokić, znali su da on ima pištolj, jer je oružje, navodno, vadio i pretio njime i svojim roditeljima, tvrdi jedan njegov rođak.

Da podsetimo, Džonić, inače bivši vatrogasac, uhapšen je 20. oktobra zbog sumnje da je mesec dana ranije, u noći između 26. i 27. septembra, u selu Moravac kod Aleksinca ubio svog brata od tetke Gorana Đokića, njegovu suprugu Gordanu i ćerku Lidiju.

Tela nesrećne porodice, kako se sumnja, bacio je u jamu, polio benzinom i zapalio. Automobil "pasat", kojim su se odvezli do lokacije Dudine bare, prevezao je u okolinu sela Tešica i tamo ga zapalio.

Prošle nedelje u Više tužilaštvo u Nišu stigla su veštačenja pištolja iz koga su Đokići ubijeni, a utvrđeno je je da, pored Đžonićevih tragova , na pištolju ima tragova i njegovih sinova Milana i Stefana. Porodica je, s druge srane, tvrdila da ne znaju da on ima oružje.

Pretio majci

- Goran je imao pištolj i to su znali gotovo svi rođaci. Ne znamo odakle mu , ali njegovi roditelji su se žalili da je vadio pištolj pre par meseci, pokazivao ga, ali im i pretio i tražio novac. U tu priču tada niko nije poverovao, delovalo je nemoguće da bi naš Goran tako nešto uradio, ali sada ne isključujemo mogućnost da se to zapravo i dogodilo - tvrde rođaci koji su insistirali da ostanu anonimni.

- Navodno, njegova majka je ispričala rođaki da je Goran letos dva puta potegao pištolj na nju, ali je rođaka nije shvatila ozbiljno. Znali smo da on ima dugove i kredite, da je u problemu. Njegovi roditelji su radili u inostranstvu, navikao je da živi malo luksuznije od ostalih meštana u Moravcu.

Kako kažu, i dalje im je teško zbog umešanosti u trostruko ubistvo kakvo se u ovom kraju ne pamti.

U šoku

- On je posle ubistva Đokića posećivao Goranovu majku Stojanku, bio je na sahrani, pomagao. Mnogo nam je teško jer ne možemo da poverujemo da je mogao tako da se ponaša, a da je i sam umešan u zločin - navode rođaci.

Filip Domazet, advokat koji zastupa sinove osumnjičenog Džonića Milana i Stefana, potvrdio je da su veštačenja pri kraju, te da su tragovi Gorana Džonića pronađeni na vreći.

- Pretpostavlja se da je reč o vreći u kojoj je bio novac koji je naknadno sakriven u usisivaču. Iz veštačenja ostalih stvari, kao što su telefoni, odeća i drugo, nema značajnijih novosti - rekao je advokat.

BONUS VIDEO:

type="text/javascript" src="//services.brid.tv/player/build/brid.min.js">

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading