LETOVANJE IZ PAKLA Srbin (30) silovao cimerku dok je spavala, pored zatvora preti mu i proterivanje iz Španije
Foto: Alo.rs

Srbin (30) osuđen je uslovno na četiri godine zatvora zbog silovanja cimerke na Ibici u Španiji, dok je ona spavala. Njegova cimerka popila je tablete za spavanje, što je manijak iskoristio, zbog čega će morati da plati i 15.000 evra odštete, saznaje Alo!.

Incident se dogodio u noći 17. jula 2018. u poznatom letovalištu u Španiji. Optuženi Srbin je tog leta boravio u stanu sa još šest osoba, a među njima je bila i njegova žrtva.

- Muškarac je iskoristio to što je žena čvrsto spavala jer je popila tabletu kako bi se odmorila. Optuženi je, uz pomoć prevodioca, priznao da je ušao u njen krevet, više puta dodirivao njene intimne delove, a zatim više puta prodro u nju. Kada se žrtva probudila, izbacila ga je iz kreveta, a muškarac je istog trenutka izleteo iz stana i pobegao. Ostali cimeri su ga jurili i pokušali da ga uhvate - navodi španski portal noudiari.es, i dodaje da je ipak ubrzo uhapšen.

- Iako je pobegao, ubrzo ga je locirala Civilna garda i uhapsila ga - tvrde policijski izvori.

Tužilac, punomoćnik optuženog Srbina i branilac postigli su u utorak dogovor pre početka suđenja pred sudom u gradu Palma. Javni tužilac je prvobitno tražio osam godina zatvora za Srbina kao odgovornog za krivično delo seksualnog zlostavljanja, kao i 15.000 evra za moralnu štetu nanetu nesrećnoj ženi.

- Pored odštete njemu je izrečena mera zabrane približavanja ili komunikacije sa žrtvom na bilo koji način u narednih 14 godina. Uslovno je osuđen na četiri godine, a u slučaju prekršaja čeka ga zatvor u trajanju od deset godina. Odbrana Srbina predložila je da se njegova kazna zameni za proterivanje iz Španije, o čemu sud treba da odlučuje - navode španski mediji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading