JELENA ZVALA TETKU DA JE BRANI Nastavak suđenja za ubistvo starice Majde Garović (80) iz Zemuna
Foto: Alo.rs

Suđenje Jeleni Špagović (27), ćerki pokojnog funkcionera Srpske desnice Saše Dujovića, koja se tereti za ubistvo starice Majde Garović (80) iz Zemuna, 2019, nastavljeno je juče u Višem sudu u Beogradu ispitivanjem Zorice Mijailović, rođene tetke optužene.

Rođena sestra pokojnog Saše Dujovića kratko je rekla da ne zna ništa o samom događaju, iako ju je Jelenina odbrana predložila za svedoka.

- Jelena me je predložila i ne znam šta treba da ispričam. Znam da su bile komšinice, a baba Majdu sam znala samo na dobar dan i do viđenja.  Moja sestra živi pored pokojne Majde. Nisam znala ni da se Jelena odselila, niti bilo šta. Znam da je Jelena radila u dobroj firmi, imala novca, suprug joj plaćao stan, posećivala je ona mene, ja nju... ali ništa ne znam o konkretnom događaju. Ne znam da je pozajmljivala novac, niti ga je tražila od mene - kaže tetka.

U publici je bio i Jelenin brat Momčilo, koji je sve vreme gledao u pod i uzdisao.

Suđenje je odloženo jer je branilac Jelene Špagović rekao da mu je nalaz i mišljenje iz Instituta za sudsku medicinu uručen to jutro i da mu treba vremena da ga detaljno prouči. Suđenje je odloženo za 25. januar 2022.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading