SPREČEN POKUŠAJ ŠVERCA TOMPUSA VREDNIH VIŠE OD MILION DINARA Nišlija pokušao da se opravda: Sve je za ličnu upotrebu, pušenje me smiruje!
Alo!

Carinici su na prelazu Špiljani u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja 225 kubanskih tompusa, čija je vrednost procenjena na više od milion dinara.

Kako je saopštila Uprava carina, juče je otkrivena putna torba puna kubanskih tompusa ''Cohiba Benike'', ''Romeo y Julieta'', ''Montecristo Habana'' i ''Cohibo'', kao i četiri specijalne kutije za čuvanje i održavanje vlažnosti tompusa.

Prekršaj je otkriven kada je na carinskom pregledu u izdvojen iznajmljeni automobil ''sitroen'' podgoričkih tablica, kojim je upravljao 35-togodišnji Nišlija za kojim je raspisana poternica, navodi Uprava carina.

Kako je saopšteno, protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak pred nadležnim sudom, do čijeg će okončanja biti zadržan i automobil, jer vrednost zaplenjenih tompusa prelazi trećinu vrednosti vozila.

Inače, vozač je carinicima rekao da je tompuse kupio za ličnu upotrebu, jer je astmatičar, te da ga pušenje tompusa smiruje.


 

Komentari (0)

Loading