KANJON SMRTI! Žena iz Novog Pazara poginula, njen muž i dete (13) teško povređeni
ZAŠTITA SREDINE KOLAŠIN

Porodična tragedija! Srpska državljanka S. Z. (34) je poginula, a dvoje putnika je povređeno kada su svojim automobilom sleteli u kanjon Morače u Crnoj Gori. Reč je o tročlanoj porodici u kojoj su povređeni otac i dete (13), dok je majka poginula!

Kako saznajemo, tragedija se dogodila juče oko devet sati u mestu Subadanj na putu Kolašin - Podgorica, u smeru ka glavnom gradu Crne Gore.

ZAŠTITA SREDINE KOLAŠIN

 

- Tragedija se dogodila kada je vozilo „opel“ novopazarskih tablica iz nepoznatog razloga sletelo u kanjon Morače. Automobil je pao u nepristupačan predeo, zbog čega se organizovala ozbiljna akcija izvlačenja ljudi iz vozila - navodi izvor blizak istrazi.

Komandir Službe zaštite i spasavanja Kolašin Željko Darmanović kazao je za lokalne medije da su se u automobilu nalazile tri osobe. Kako je navedeno, izvlačenje tela stradale i povređenih bilo je otežano jer je automobil većim delom bio u vodi.

Kako saznajemo, reč je o porodici iz Srbije.

- Majka Z. S. je poginula na licu mesta i nije joj bilo spasa. Lekari su mogli samo da konstatuju njenu smrt. Iz automobila su izvučeni otac i njihovo dete staro svega 13 godina. Dete je zbog povreda kuka hitno prebačeno u Klinički centar u Podgorici, dok je otac zbrinut na licu mesta. Zasad nije poznat stepen povreda i gde je smešten - navodi izvor blizak istrazi.

ZAŠTITA SREDINE KOLAŠIN

 

Kako saznajemo, akcija spasavanja bila je otežana zbog kišovitog vremena, ali i teškog terena po čemu je poznat kanjon Morače. Putnici su iz smrskanog „opela“ izvučeni pomoću nosila i kanapa pripadnika Službe zaštite sredine Kolašin.

- Od siline udarca vozilo je bilo gotovo spljošteno u vodi. Auto je virio iz vode u granju i šiblju. Spasioci su ulazili kroz razbijenu šoferšajbnu - navodi jedan od očevidaca.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading