KRVAVI OBRAČUN MIGRANATA ZBOG NOVCA Sevali noževi, ima preminulih
Alo!/M.O.

 

Ukupno je sedmoro migranata zbrinuto u kindskoj Opštoj bolnici, a ostali su lako povređeni, saznajemo u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Uviđaj je obavilo Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu koje je preuzelo slučaj.

Opšta tuča i svađa koja je prerasla u krvavi obračun dogodila se u centru Kikinde, ispred kladionice u kojoj su muškarci boravili. Kako „Alo!“ nezvanično saznaje, do ubadanja noževima došlo je odmah nakon izlaska iz kladionice, a razlog svađe je novac.

- Bilo je njih desetak koji su se prvo tukli, a zatim su potegli noževe i počeli da se ubadaju. Svađa je izbila zbog novca posle izlaska iz kladionice. Nekoliko njih se razbežalo, a nekolicina je ostala-kaže naš izvor.

Povređeni migranti su vozilima saniteta prevezeni u kikindsku Opštu bolnicu.

- Primljeno je njih sedmoro, dok je jedan podlegao povredama, a jedan zadržan u bolnici. Ostali su zadobili lakše telesne povrede-saznajemo u kikindskoj Opštoj bolnici.

Kikindska policija izašla je na lice mesta i ogradila deo trga u kom se krvavi obračun dogodio, a uviđaj je obavio tužilac Višeg javnog tužilaštva u Zenjaninu.

U kikindskom Pihvatnom centru, koji je otvoren 5. aprila 2017. godine u nekadašnjoj zgradi „29. novembra“ na putu između Kikinde i Banatske Topole, smešteni su migranti koji su samci, a smeštajni kapacitet je za 240 osoba.

Prema našim saznanjima svi migranti koji su učestvovali u sukobu su iz Pakistana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading