AUTOBUS KOJI SE PREVRNUO KOD UMKE POTPUNO SMRSKAN Vozač kamiona: Izvlačio sam ljude kroz prozor!
Alo.rs

Autobus koji se prevrnuo kod Umke nakon sudara s kamionom, s prednje strane smrskan je i uništen, pa je prava sreća da posledice nisu još veće. 

- Razlog udesa ne znam, mislim da je autobus zašao malo više na moju stranu, oni tvrde da sam ja, istraga će utvrditi. Ovde se ide 60 kilometara na sat, ja sam išao 50 i nešto. Ja sam izvlačio ljude kroz prozor - rekao je vozač kamiona.

Retrovizor je upao iza vozačevog sedišta od siline udarca, šoferšajbna naprsla, maska od autobusa otkinuta, nema farova.

Kako nezvanično saznajemo, teretni kamion se kretao od Beograda ka Obrenovcu, došlo je do zanošenja prikolice i udario je u autobus.

Podsetimo, deset osoba je lakše povređeno u sudaru kamiona i autobusa javnog prevoza na Obrenovačkom putu između Umke i Bariča. Reč je o autobusu privatnog prevoznika "Strela Ub" na liniji 860, koji je saobraćao od Obrenovca ka Savskom trgu.

Saobraćajna nesreća na putu kod Umke, u smeru ka Beogradu dogodila se jutros oko pola 10.

Sudarili su se autobus i kamion.

Na mesto saobraćajne nezgode došle su ekipe policije i hitne pomoći. Na ovom delu puta Obrenovac-Beograd saobraćaj je trenutno u prekidu.

Stvorene su kolone automobila u oba smera, a saobraćaj je u zastoju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading