SANITET JE BIO PREVRNUT NA KROV, UNUTRA JE BIO POKOJNIK Vlasnik kuće kod Aleksinca u čije dvorište je sletelo vozilo Hitne pomoći
Alo/ M. Š.

Pacijent oboleo od korona virus, poginuo je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Aleksinca u selu Bovan, kada je sanitetsko vozilo pod neutvrđenih okolnostima sletelo sa puta i prevrnulo se na krov.

Jedan od očevidaca nesreće, Miroljub Pavlović rekao je da je u jednom trenutno video svetla, a kada je prišao bliže primetio je sanitet prevrnut na krov.

- Pored saniteta bili su ljudi u skafanderima, a ubrzo je i policija stigla - rekao je Miroljub.

Inače, medicinski sanitet sleteo je u dvorište kuće Zorana Nikolića, a na tom mestu preminuo je i pacijent zaražen koronom.

- Komšije su me pozvale i rekli su mi da je sanitet sleteo u dvorište. Policija me je zamolila da sačekamo dok iznesu telo pokojnika, od čoveka koji je poginuo. Čovek je valjda bolovao od korone, jedan je bio sa upalom pluća.. Vozač saniteta je povređen, doktorka i medicinska sestra - rekao je Zoran i dodao:

- Sinoć kad sam došao prvo sam video jedna policijska kola i jedan sanitet, sanitet je bio prevrnut na krov, pokojnik je bio unutra, tako su mi i rekli - kaže vlasnik kuće Zoran Nikolić.

Podsetimo, vozilo saniteta sleteo je sa puta kod Aleksinca i poginuo je jedan od dva pacijenta obolela od kovida, koje su iz Sokobanje vodili u KC Niš.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading