"KO MOŽE TOM MONSTRUMU DA VERUJE?!" Šok izjava majke osumnjičenih za ubistvo Đokića - Srce će da mi prepukne
Foto: Ilustracija

Njihova majka Miljana nakon odluke rekla je da njeni sinovi potiču iz dobre porodice, kao i da im je jedna od baka bila porotnik u sudu.

- Rasli su uz ljubav koju smo im pružali i takvi su i sami postali. Moji sinovi su vaspitani da pomažu ljudima, što mogu da potvrde meštani sela Moravac. Velika bruka je pala na našu porodicu. Ni krivi ni dužni našli su se tamo. Samo zbog izjave jednog zlotvora kojem ništa sveto nije. Ako je mogao da ubije svog brata, snajku i brataničinu, zašto nije mogao da okrivi moje sinove i pokuša da svali krivicu na njih? Tom čoveku ništa nije sveto. Napravio je tri zločina, prvi prema porodici Đokić, drugi prema mojoj porodici i treći prema svojoj porodici. Ko može tom monstrumu da veruje?

 

- Odgajala sam svoju decu i znam šta mogu moja deca da urade. Duša me boli za njima. Srce će da mi prepukne. Kako koji dan prođe u iščekivanju, tako dođe novo jutro u kom pogledam telefon da vidim da li su me sinovi zvali i kažu mi da su na slobodi. Nadam se samo da ću što pre da se probudim iz ovog košmara i zagrlim moje dve duše - zavapila je Miljana, pišu "Novosti".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading