UNUKU (9) SILOVAO PRED ŽENOM Muškarac iz Loznice obljubio devojčicu u istom krevetu gde je njegova supruga spavala!
Alo.rs/ Masanori Jošida

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je stravično zlostavljanje trajalo čak godinu dana, a osumnjičenom su lisice stavljene nakon što je primećena promena u ponašanju kod devetogodišnjakinje i nakon što je ispričala majci šta joj se dešava.

- Devojčica je iz sela u okolini Loznice, a često je dolazila u kuću osumnjičenog. Niko nije mogao ni da sanja da može nešto loše da se dogodi, jer ide u kuću svojih bliskih rođaka. Supruga osumnjičenog je rođena tetka devojčicinoj majci. Dolazila je kod svojih, a osumnjičeni je to iskoristio - navodi izvor blizak istrazi i otkriva najstrašnije detalje:

- M. S. je u kući živeo samo sa suprugom jer nisu imali dece. Devojčica je često dolazila kod njih i čak spavala u istom krevetu. Sumnja se da je M. S. zlostavljao devojčicu u krevetu dok je njegova supruga spavala. Pipkao je nesrećno dete - tvrdi naš sagovornik.

Čeka se lekarski pregled devojčice

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Šapcu prihvatio je predlog Višeg javnog tužilaštva i odredio M. S. pritvor do 30 dana.

- Sa detetom će razgovarati i psiholozi i pedagozi, a treba da bude lekarski pregledana. Dosta toga je zasad tajno zbog zaštite maloletnog deteta - tvrdi naš sagovornik. 

Kako saznajemo, u poslednje vreme primećena je promena u ponašanju devojčice kada je trebalo da ide kod njih.

- Devojčica je svaki put bila čudna i nervozna kada bi sledeći put išla kod njih. Roditelji su to primetili i pitali rođake šta se dešava, da bi osumnjičeni jednom prilikom rekao da je devojčici udario šamar jer nije slušala, pa je moguće da se uplašila. Međutim, poslednji put majka je primetila da devojčica ima krvave tragove na donjem vešu, posle čega je ona ispričala majci šta joj rođak radi. Majka je odmah pozvala policiju. Nije mogla da veruje da je deda-teča to učinio - tvrdi naš sagovornik.

Prema priči devojčice, sumnja se da je stravično maltretiranje trajalo godinu dana.  Sledi niz veštačenja i saslušanja svedoka da bi se utvrdile okolnosti stravičnog slučaja.

M. S. se tereti za krivično delo obljuba nad detetom, a zbog osetljivosti slučaja nisu poznati ostali detalji.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Đoka

22.11.2021 08:31

Ma netreba mu suditi,treba pedofila,govno UBITI,tako dvojicu trojici i smanjio bi se broj manijaka......