PIJANI I DROGIRANI DIVLJALI PO BEOGRADU Policija iz saobraćaja isključila nekoliko vozača zbog prekršaja
Alo!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije u Beogradu isključili su noćas iz saobraćaja nekoliko vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, psihoaktivnih supstanci, ili zbog drugih prekršaja.

U Ulici Akrobate Aleksića u Zemunu policijski službenici su zaustavili tridesetogodišnjeg vozača „opel astre“ kod koga je testiranjem utvrđeno prisustvo kanabisa u organizmu.

Na Zrenjaninskom putu, na Paliluli, prilikom kontrole tridesetosmogodišnjeg vozača „pežoa“, alkotestom je utvrđeno da vozač ima 1,65 promila alkohola u organizmu.

U istoj ulici, zaustavljen je i dvadesetdvogodinji vozač „fiat stila“ kod koga je droga testom otkriven kokain u organizmu.

Policija je u blizini Bubanj potoka zaustavila tridesettrogodišnjeg vozača „fiat punta“ koji se kretao brzinom od 116,7 kilometara na sat na delu puta gde je ograničenje 80 kilometara na sat. Kontrolom je utvrđeno da nema važeću vozačku dozvolu, a testiranjem na psihoaktivne supstance u njegovom organizmu je pronađen kanabis.

Svi vozači su zadržani, nakon čega će biti sprovedeni kod sudije za prekršaje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading