OTAC UBIJENE GORDANE ĐOKIĆ SKAMENJEN Neprestano ponavljao OVU rečenicu tokom svedočenja!
Društvene mreže

Žena bivšeg vatrogasca, koga svi tragovi dovode u vezu sa ubistvom brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije, tokom saslušanja u tužilaštvu govorila je detaljno o svemu što se događalo tokom kobne večeri u kojoj su ubijeni Đokići.

Međutim, posebno je potresno bilo tokom iskaza Gordaninog oca Momčila Aritonovića. Čovek je rekao bukvalno tri rečenice i stalno ponavljao da samo želi pravdu – otkriva izvor.

Kako je objašnjeno, sva jučerašnja saslušanja su deo istrage i, iako su trajala dugo, nisu od krucijalnog značaja u samom predmetu. Zbog toga i nije bilo previše pitanja zastupnika drugih okrivljenih u ovom slučaju, koji je uznemirio čitavu Srbiju.

Branioci braće Milošević, Kostadina i Aleksandra, uložiće prigovor na ispitivanje Suzane Džonić pošto smatraju da je prilikom saslušanja bila pristrasna.

- Ona je tri puta bila u poseti osumnjičenom, pa je njeno svedočenje moglo da bude dogovoreno. Ona je vrlo pristrasna, verovatno da bi zaštitila supruga. Osim toga što je rekla da nije znala da je imala pištolj, dodala je i da nije primetila da se Goran u noći kada su Đokići ubijeni presvukao – rekao je branilac braće Jojke, Mladen Magdalenić.

Džonićeva supruga je dodala i da nikada ranije nije videla braću Milošević, koje je njen muž okarakterisao kao osobe koje su ga naterale da izvrši zločin i zbog čijih je pretnji morao da namami rođake na mesto ubistva.

Osim Suzane, juče su svedočili i Momčilo Aritonović, otac pokojne Gordane, kao i Zoran Stojković, kum Gorana Đokića, koji je do pre nekoliko meseci radio kod ubijenog u menjačnici. Iskaze su dala i još dva svedoka koja su poznavala i ubijenog i glavnoosumnjičenog. Nastavak saslušanja zakazan je za sledeći četvrtak.

Komentari (0)

Loading