NALOGODAVCI IZ CRNE GORE Velja Nevolja i mesar sahranili kavački klan!
Foto: Alo.rs

Presretnuta komunikacija između članova Veljine ekipe na aplikaciji Skaj, otkrila je brojne zločine izvršene na teritoriji dve zemlje, a na taj način je utvrđeno i ko je nalogodavac tih likvidacija. Posle hapšenja Belivukove ekipe u Beogradu, ubrzo je jedan od vođa „kavčana“ Radoje Zvicer pobegao, a zatim je počeo sunovrat u klanu.

Ubrzo su lisice na ruke stavljene i kavačkim vođama Slobodanu Kašćelanu i Igoru Božoviću. Njihovim saslušanjem Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore je nedavno otvorilo istragu u novom predmetu povodom ubistva „škaljarca“ Mileta Radulovića Kapetana (51) za koje se sumnja da su naručili upravo oni, i to zahvaljujući Belivukovim porukama!

Zvicerov rođak obezbedio mesto zločina

Crnogorsko tužilaštvo tražilo je i da se sasluša i Radoje Živković (35), istaknuti član „kavačkog“ klana, a inače je rođak Radoja Zvicera, jednog od vođa. Sumnja se da je u oktobru 2020. pomagao Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i Nebojši Jankoviću da organizuju i počine tri ubistva. Kako smo ranije pisali, sumnja se da su Velja Nevolja i i Miljković ilegalno ušli u Crnu Goru i likvidirali Spahića i Hodžića, a Živković im je prethodno po dogovoru obezbedio kuću. Potom je preko telefona stupio u komunikaciju sa Hožićem koji je tipovan. Sumnja se da su u kući koju je obezbedio Živković izvršeni monstruozni zločini.

- Prikupljeno je dovoljno dokaza koji ukazuju na to da je Radulović otet 14. oktobra prošle godine, na dan kada su u Spužu likvidirani Damir Hodžić i njegov zet Adis Spahić, a istovremeno u Ritopeku ubijen i Lazar Vukićević. Sumnja se da su Kapetana koristili da se preko njegovog telefona dopisuju sa škaljarcima, a da su ih zatim jednog po jednog likvidirali. Kapetan je na kraju brutalno ubijen lopatom. Za sva ta ubistva se terete Veljko Belivuk, Marko Miljković i njihovi vojnici - navodi izvor i dodaje da je njihova komunikacija zadala brojne glavobolje njihovim vođama iz Crne Gore, zbog čega im se Belivuk u jednoj glasovnoj poruci i pravdao jer je „nešto pošlo naopako“.

NALOGODAVCI IZ CRNE GORE Velja Nevolja i mesar sahranili kavački klan!

Foto: Alo.rs

Kapetan Mile

- Brate, Zemo i Hell i svi su dobro odreagovali, to ne može uopšte da se komentariše, svako je hvatao svog, meni je zapao „Kasap“, „Kratos“ je hvato „zeta“, „Hell“ je hvatao M., to što je „Kasap“ imao utoku i potegnuo, brate to niko nije mogao da očekuje i to nije moglo da se promeni i ne može da se ispravi, to nikako brate, ja uopšte nisam hteo da rizikujem, mi smo se tako dogovorili sami bez obzira šta ste vi rekli tu u grupi, ako se vidi i potegne odmah se puca. Brate, to nema šta tu da se pravdamo - opisivao je Belivuk šefovima.

Kako su ubijali škaljarce?

Sumnja se da su Belivuk i Miljković u Crnoj Gori iskoristili Kapetana da namame žrtve. Oni su u prepiskama na Miletovom telefonu videli da on komunicira „škaljarcima“ i da vodi njihove poslove. Belivuk se tada fotografisao vezan za radijator, a Miljković je slao poruke Vukićeviću i Aleksandru Šarcu, pozivajući ih da dođu u Ritopek da kolju „vepra“. Sumnja se da su najmanje dve žrtve likvidirali na takav način. Nakon što su iskoristili Kapetana i on je ubijen na monstruozan način.

 

Vođe kavčana dugo su izbegavale robiju jer su uvek uspevale da se izvuku. Policija sada ima dovoljno dokaza da ih poveže za ubistva i konačno smeti iza rešetaka na duže vreme.

NALOGODAVCI IZ CRNE GORE Velja Nevolja i mesar sahranili kavački klan!

Foto: Alo.rs

Radoje Zvicer

- Nakon što su presretnute Belivukove poruke koje Kašćelana i Zvicera povezuju s ubistvom, krenulo se u potragu za telom. Kada su posmrtni ostaci Radulovića pronađeni u okolini Lovćena, policija je konačno imala dovoljno dokaza da formira predmet. Crnogorsko tužilaštvo je nadležnim organima Srbije uputilo zamolnicu da se Veljko Belivuk, Marko Miljković, Nebojša Janković i Radoje Živković saslušaju.

Kako saznajemo, njihovo ispitivanje je zakazano za 1. decembar zbog sumnje da je Velja Nevolja na teritoriji Crne Gore stvorio kriminalnu organizaciju koja je vršila likvidacije.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading