OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO Tutinac koji se obesio nakon što je ubio Maju se ovako pozdravio sa porodicom
Printscreen

Murat Pepić (55) iz Tutina, osumnjičen da je prošle sedmice ubio Maju Odalović (35) iz Kraljeva, pa presudio i sebi u jednoj napuštenoj kući u selu Vrba blizu Tutina, ostavio je, oproštajno pismo.

Prema rečima izvora, Pepić u poslednjoj poruci nije govorio o prirodi svoje veze s Majom, niti o ubistvu, već se samo oprostio s rodbinom.

Pištolj nije nađen

Pepić je sebi oduzeo život vešanjem, a njegovo telo pronašao je brat u napuštenoj kući u selu Vrba, nekoliko kilometara od sela Draga, u kom je Pepić živeo. Kako se pretpostavlja, Pepić je, pošto je Majino telo bacio u Ibar kilometar uzvodno od Ribarića, kolima produžio do svoje garaže u kojoj je ostavio "golf 4", u kom se, najverovatnije, ubistvo i desilo, a onda je otišao do sela Vrba, gde je sebi oduzeo život.

- I dalje se ne zna kada je Murat sebi oduzeo život, ne zna se preciznije ni kada je Maja ubijena, a prema izvorima iz istrage, malokalibarski pištolj, iz koga je, sumnja se, Murat pucao Maji u slepoočnicu, nije nađen u kući u kojoj je osumnjičeni sebi oduzeo život - kaže izvor.

 

Komentari (0)

Loading