VIKNUO JE "ULAZI U KOLA, UBIĆU TE" Komšija ubijene Maje otkrio detalje stravičnog zločina
Facebook printscreen

 

U sredu oko 18 sati bio sam u svom dvorištu kada je taj M. P. "golfom" došao do Majine kuće. Ona je došla do kola i jasno sam čuo kako on navaljuje da uđe u auto.

Viknuo je: "Ulazi u kola, ubiću te!", i uhvatio je za ruku, uvukao u auto i otišli su. Od tog momenta njoj se izgubio svaki trag.

Ovo je ispričao komšija Maje Odalović (35) iz sela Donja Vrba kod Kraljeva, čije je telo sa ranom od metka na slepoočnici u četvrtak oko 14 sati nađeno u Ibru u mestu Ribariće kod Tutina. Osumnjičeni za ubistvo je bio M. P. (55) iz Tutina, čije je telo u subotu pronađeno u selu Vrba, a pretpostavlja se da se obesio.

Prema saznanjima iz istrage, sumnja se da je M. P. ubio Maju u svom "golfu 4" još u Kraljevu, a da je potom sa mrtvom ženom u kolima prešao više od 120 kilometara do Ribarića, gde je telo bacio u reku.

- "Golf 4" je pronađen u garaži kuće M. P. u Tutinu. U autu su nađeni tragovi krvi, kao i čaura, što ukazuje na to da je žena ubijena u kolima. Tragovi krvi nađeni na obali Ibra, ukazuju na to da je on nju tu izvukao iz auta, bacio u vodu, a da se potom odvezao kući, parkirao kola i pobegao - objašnjava izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Komšije iz sela Donja Vrba kažu da se sumnja da je M. P. namamio Maju na prevaru da izađe iz kuće.

- Navodno je došao da joj preda ključeve od automobila, koji joj je registrovao. Bilo je to u sredu oko 18. Od tada je nismo videli, a u četvrtak smo čuli da je njeno telo nađeno u Ibru - kaže jedna komšinica kroz plač:

- Znam da su je njeni zvali telefonom, ali nije odgovarala. Znali su da je došao M. P. navodno da joj pomogne oko registracije kola. Bili su u strahu, ali su ipak slučaj prijavili policiji.

Kako komšije pričaju, Maja je bila prijateljica sa M. P. do te mere da je, pošto se razišla sa suprugom, letos gostovala kod njega u Sutomoru. Kako kažu, da li su bili nešto više od prijatelja, ne mogu sa sigurnošću da tvrde.

- Bila je to neka prijateljska veza, ali je sve puko kada je M. P. postao nasilan. Letos ju je pretukao u Crnoj Gori, pa je Maja to prijavila tamošnjoj policiji, ali niko nije reagovao. Od tada je prekinula svaki kontakt s njim, ali je on ipak povremeno dolazio i navaljivao da se pomire - dodaje komšinica.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading