POD DEJSTVOM DROGE UPERIO PIŠTOLJ U POLICAJCE Komšije znale da Srđan diluje drogu, otkrile i šta se desilo sa njegovom ženom i detetom
Alo!

Srđan J. (43) ranjen je juče pošto je prilikom pretresa uperio pištolj u policijske službenike koji su po nalogu suda došli da obave pretres njegovog stana zbog sumnje da ima oružje u ilegalnom posedu.

Uhapšeni je od ranije poznat kao heroinski zavisnik i čak šest puta je osuđivan, a u krivičnom dosijeu ima i ranjavanje policajca.

‒ Kada su pripadnici Interventne ušli u stan, Srđan je pokušao da puca i najverovatnije je bio pod dejstvom opijata. Jedan policajac je brzo odreagovao i ispalio hitac ka njemu, prilikom čega je zadobio povredu ruke – navodi izvor Objektiva.

Prilikom pretresa stana uhapšenog, pronađeno je oko 100 grama heroina, 200 grama nepoznate praškaste materije, deset kutija metadona, vagica za precizno merenje, kao i dva pištolja.

‒ Postoje podaci da je on na više lokacija na opštini Vračar dostavljao razne opijate. Prilikom nedavnog hapšenja, jedan od lokalnih dilera sa Vračara ga je “otkucao” i od tada traje njegovo praćenje – objašnjava izvor našeg lista.

ZNALI SMO DA PRODAJE DROGU

Reporteri Objektiva bili su na licu mesta, a u zgradi gde se sve dogodilo vidljivi su tragovi krvi.

‒ Jutros nas je probudila buka u tom stanu, bile su tri marice ispred zgrade. Znali smo da prodaje drogu, ali on se bavio svojim poslom i nije nikoga dirao u zgradi – navode komšije iz zgrade.

Oni dodaju da je Srđana nedavno napustila supruga.

‒ Odvela je i dete. On je ispred vrata stana instalirao kameru kako bi video ko mu dolazi, a dole u ulazu mu je parkiran i motor. Svima smeta, ali niko nije smeo ništa da mu kaže ‒ objašnjava naš sagovornik.

NAJOŠTRIJE SANKCIONISATI

Ministar Aleksandar Vulin sastao se juče sa policajcima koji su  obavili hapšenje i istakao je da svako ko se drzne da napadne policajce mora da zna da će naići na adekvatan odgovor.

‒ Bezbednost naših pripadnika je uvek na prvom mestu. Da bi štitili i branili druge, moraju i sami biti zaštićeni i mi ćemo nastaviti da ulažemo u obuke i njihovo opremanje kako bi u obavljanju svakodnevnih zadataka bili što zaštićeniji ‒ rekao je ministar policije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading