DŽONIĆ: PIŠTOLJ ZNAM DA KORISTIM I U MRAKU! Nove sramne izjave osumnjičenog za svirepo ubistvo porodice Đokić
Foto: Alo.rs

Kako saznajemo, on je pred istražnim organima navodno rekao da iz tog pištolja nije ispaljen nijedan metak jer je "tehnički neispravan".

- Tvrdio je da je oružje nabavio zbog roditelja koji su devizni penzioneri, pa su zbog toga mogli da se nađu na meti pljačkaša. Objašnjavao je da ga oružje uopšte nije zanimalo i da se pokvarilo upravo zbog toga što nije upotrebljavano - navodi naš izvor.

Foto: Alo.rs

Porodica Đokić

Međutim, on je u nastavku saslušanja opet bio kontradiktoran jer je najpre navodno izjavio da nije mogao da nauči kako se pištolj rasklapa i sklapa, a potom ponosno tvrdio da to može da uradi "i u mraku".

- Govorio je da je dva meseca na internetu gledao kako se rasklapa pištolj i da nije uspeo da shvati, dok je u narednom trenutku promenio priču, tvrdeći da to može da uradi bez po muke - objašnjava izvor.

Džonić je, dodaje sagovornik, izjavio i da mu je pištolj nakon zločina vraćen, ali bez metaka.

- Tvrdio je da je par dana kasnije nekoliko metaka pronašao u poštanskom sandučiću na ulazu u kuću - kaže izvor.

Foto: Alo.rs

Mesto ubistva

Osumnjičeni za monstruozno ubistvo je u nastavku saslušanja još jednom šokirao istražne organe, navodno tvrdeći da je 10.000 evra, koliko je pronađeno u njegovom stanu, dobio u paketu na kućnu adresu.

- Sumnja se da je taj novac pripadao Goranu Đokiću i da mu je Džonić uzeo posle zločina. Međutim, osumnjičeni za ubistvo je ovom izjavom još jednom negirao krivicu i nastavio s kontradiktornostima, što mu nikako neće koristiti u nastavku saslušanja - podvlači naš sagovornik.

Podsetimo, Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija nestali su u noći između 26. i 27. septembra, a nekoliko dana kasnije pronađeni su u ataru sela Moravac. Sumnja se da su najpre ubijeni hicima iz pištolja, a potom spaljeni i zakopani na obližnjoj njivi. Policija je u selu Tešice, na 12 kilometara od zločina, pronašla njihova automobil "pasat", koji je takođe bio spaljen.

Braća Jojke i Džonićevi sinovi ostaju u pritovru

Krivično veće Višeg suda u Nišu odbilo je žalbu na ukidanje pritvora Konstantinu Miloševiću i njegovom bratu Aleksandru, koji su u selu Moravac poznati kao braća Jojke, a koji su takođe uhapšeni zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu porodice Đokić. Žalba na ukidanje pritvora odbijena je i Milanu i Stafanu, sinovima Gorana Džonića.

Kako saznajemo, pritvor im neće biti ukinut dok se ne pojavi treći osumnjičeni koga je Goran Džonić označio kao vozača.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading