DROGIRAN USMRTIO UČITELJICU MERCEDESOM! Tijana B. (36) poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Kaća
Foto: Alo.rs

Tragedija se dogodila u nedelju oko 14 sati na Zrenjaninskom putu u smeru ka novosadskom naselju Kać. Na vozilo „reno klio“ naleteo je vozač „mercedesa“ u punoj brzini. U nesreći je poginula žena, a ubrzo se saznalo da je reč o učiteljici Tijani B.

- Za volanom „renoa“ bila je učiteljica Tijana B. iz OŠ „Ivo Lola Ribar“ u Novom Sadu. Nesrećna žena je preminula na licu mesta. Uprkos borbi lekara njoj nije bilo spasa, pa su mogli samo da konstatuju smrt. Mladić je „mercedesom“ preko pune linije obilazio vozilo koje je tom prilikom zakačio. Međutim, nastavio je da se kreće, kada je udario u „reno klio“ u kojem je bila učiteljica - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da je mladić bio pod uticajem narkotika:

- Pored bahate i prebrze vožnje, mladić je u krvi imao kokain i marihuanu. Međutim, tu se nije završila njegova bahatost. Prilikom hapšenja mladić se opirao, a zatim je šutirao delove automobila koji su bili razbacani po putu od siline udarca prilikom udesa. Mladić nije bio pri sebi zbog droge, tako da u tom trenutku očigledno nije ni shvatao kakvu je tragediju izazvao - tvrdi naš sagovornik.  

Direktor škole: Bila je omiljena u kolektivu

Saša Gajić, direktor Osnovne škole u kojoj je radila nesrećna Tijana, ispričao je za medije da je ona u toj ustanovi radila šest do sedam godina i da je bila odličan radnik.

- Vredna i omiljena, svi u kolektivu su je voleli. Znala je sa decom i deca su nju jako volela. U našoj školi je najpre radila u produženom boravku. Uvek je bila srdačna, i o njij zaista mogu da kažem sve najlepše, brižna i vesela osoba - rekao je Gajić.

Kako saznajemo, vozilo u kojem se nalazila nesrećna učiteljica se prevrnulo od udarca.

- Vozilo se prevrnulo, bilo je potpuno razlupano. Vatrogasci su na licu mesta morali da ga seku kako bi izvukli nesrećnu ženu. Nju je identifikovao njen brat, što je bilo veoma traumatično. Roditelji i brat su van sebe od bola - tvrdi naš sagovornik.

Prema rečima svedoka, u nesreći je učestvovao i autobus GSP-a na liniji 24 i automobil „ford fijesta“. Autobus je navodno posle udesa sleteo u kanal pored puta. Mladić P. K. i sam je teške povređen zbog čega je hitno prebačen u Urgentni centar i zadržan je na bolničkom lečenju. Sledi mu krivična prijava zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading