PERFORMANS Ubica iz Moravca pokušava da izbegne zatvor: Džonić bi  da se izvuče  na ludilo!
Društvene mreže

 

Goran Džonić, osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić, na sve načine pokušava da izbegne zatvor, pa i praveći se lud! Nakon što su mu pali u vodu planovi da zločin pripiše drugima, ubica iz Moravca sada pokušava da sebe predstavi kao neuračunljivu osobu!

Džonić je prilikom poslednjeg saslušanja često menjao raspoloženja, pričao besmislice i vadio se na „crne rupe“ u glavi. Tako je malo vikao, malo plakao, a u jednom trenutku se i smejao.
 
- Ajde što je kontradiktoran, nego kad ga kroz pitanja tužilac i odbrana sateraju u ćošak, kreće ili da se dere ili da plače, ponaša se zaista na jedan čudan način - rekao je jedan od advokata koji učestvuje u predmetu nakon saslušanja.
 
Međutim, ni tu nije bio kraj Džonićevom performansu. Tokom četvoročasovnog saslušanja prolazio je kroz razne faze, a u jednom trenutku pretio je i samoubistvom, rekavši da mu dođe da „udari glavom i završi sve“.
 
- Vikao je da će razbiti glavu o zid, da bi navodno najviše voleo da okonča život. Već u drugom momentu bio je hladnokrvan - kaže naš sagovornik, i dodaje da se Džonić žalio na zdravstvene probleme i govorio da njemu nije mesto u zatvoru i da mu treba lečenje.
PERFORMANS Ubica iz Moravca pokušava da izbegne zatvor: Džonić bi  da se izvuče  na ludilo!

Printscreen

 

 

Ilija Životić, narodni poslanik i pripadnik Internacionalne policijske organizacije, izjavio je juče gostujući na TV Hepi da je Džonić sociopata i da veruje u ono što izgovara i pritom u sve to ubeđuje i nas.
 
- Verujem da će kazna biti adekvatna svemu ovome što se desilo. Ipak, on zasigurno nije imao smanjenu uračunljivost, jer je pokušao da sakrije tragove - rekao je Životić.
 
- Pokazao je natprosečnu inteligenciju u izvršenju ovog krivičnog dela. Ovo je bilo teško uraditi. Sociopate veruju da nikada neće biti otkrivene. On je bio apsolutno uveren da neće biti otkriven, što govori o njegovoj narcisoidnosti. On je opasan manipulator i to će koristiti i u zatvoru - rekao je Životić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

08.11.2021 07:15

Dozivotni zatvor u samici ,i to je malo