UMESTO DA IDEM MOJOJ LIKI NA SVADBU, JA JOJ IDEM NA GROB Potresne reči majke ubijenog Đokića
Alo

"Skot koji je ubio moju Liku ne sme nikada da izađe na slobodu! Zbog njega, umesto da joj idem na svadbu, sada joj odlazim na grob! A pored nje leže i moj Goran i Gordana i nikada neće ustati. "

Ovo je izjavila Stojanka Đokić, majka Gorana Đokića (57), kojeg je u ataru sela Moravac zajedno sa suprugom Gordanom (56) i ćerkom Lidijom (25) 26. septembra oteo, ubio i potom spalio rođak Goran Džonić (59).

- Pitate me kako se osećam, pa kako bih i mogla kada sam zakopala zlato. Kako može da živi neko kome je oduzeto ono najdragocenije što ima u životu! Taj skot mi je ubio Liku, kao da nije dete. Streljao je i mog Gorana i Gordanu. Najstarija sam, a ostala sam, a njih troje je otišlo zauvek - ispričala je Stojanka, koju smo nakratko zatekli ispred njene kuće.

UMESTO DA IDEM MOJOJ LIKI NA SVADBU, JA JOJ IDEM NA GROB Potresne reči majke ubijenog Đokića

Printscreen

 

Stojanka je ranije ispričala da je njen sin sa porodicom iz Aleksinca došao kod nje u Moravac kako bi pekli papriku za ajvar.

- Bila je nedelja, Gordana mi je rekla će doći kod mene da donese neku papriku. Nije mnogo prošlo, oni su došli pred kapiju. Smejali smo se, šalili. Goran se požalio da ga noga boli, pa je otišao da prilegne - rekla je starica i dodala:

- Ponašali su se kao i obično, a Lika je otišla kod snajke. Sutradan sam zvala Gordanu, nije se javlja. Kažem snajki: "Ne javljaju se na telefon, gde li su?" Onda je ona pozvala Lidiju, ni ona nije odgovarala. Poslala je svoju ćerku da svrati kod njih u menjačnicu da vidi šta se dešava. Nije ih našla tamo. Kada sam saznala da su pobijeni, srce mi je puklo.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading