NOVI DETALJI U ISTRAZI UBISTVA ĐOKIĆA Džonića i braću Jojke povezuje jedna stvar - pas!
Foto: Ilustracija

Kako ističe, njegovi klijenti su izjavili da uopšte ne poznaju glavnoosumnjičenog za trostruko ubistvo Gorana Džonića (54) i negirali svaku vezu sa ubistvom Gorana (57), Gordane (56) i Lidije (25) Đokić, koje se dogodilo u noći između 26. i 27. septembra u selu Moravac kod Aleksinca.

– Kostadin je tužiocu rekao da je u vreme svirepog ubistva bio kod kuće, o čemu svedoče snimci kamera kojima je pokrivena. Aleksandar je u to vreme bio u kraju, u blizini kuće, s drugaricom, koja će o tome svedočiti. Ove nedelje će biti ispitani svi svedoci u vezi sa alibijima osumnjičenih – naveo je Magdelinić.

NISU SE DRUŽILI

Advokat braće Milošević naglašava da je jedina veza Miloševića sa Džonićem – pas!

– Pre izvesnog vremena pobegao je pas Stefana Džonića, sina Gorana Džonića, u dvorište porodične kuće Miloševića, koja se nalazi blizu. Jedina komunikacija koja je bila između Stefana i mojih branjenika bila je radi vraćanja tog psa.

Nikakvo druženje, bliskost ili pozajmica, po iskazu mojih klijenata, ne postoji između njih. Rekli su tužiocu da ne poznaju Gorana Džonića niti bilo kog člana njegove uže porodice – kaže za list Magdelinić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading