Pištolj kojim su ubijeni Đokići nađen u dimnjaku
Printscreen

 

- Goran je kazao da je pištolj sakrio u dimnjak. Međutim, do oružja se nikako nije moglo prići jer ga je on nekako zavukao duboko u dimovodni kanal.  Zato je policija morala da potraži pomoć kolega iz Uprave za vanredne situacije. Oni u arsenalu svojim pomagala imaju i specijalne magnete, nezamenljive kod ovakvih intervencija. Ustupili su policajcima jedan od njih, pa je policija uspela da oružje izvuče iz dimnjaka i dostavi ga balističarima na veštačenje – navodi naš sagovornik upoznat sa ovim slučajem.

Zašto je Goran sačuvao predmet za koji je izvesno bilo da ga može osuditi, teško je objasniti. Upućeni u ovaj slučaj objašnjavaju da nije hteo da se odrekne oružja koje je imao u nelegalnom posedu, jer je i to prijalo njegovom egu.

- Zbog ubistva ne samo što se nije pokajao, nego se osećao jačim. Smatrao je da je sve prevario i da je nadmudrio policiju.  Postojala je realna opasnost da ponovo ubije nekog jer to što nije pokazao samilost ni za bratanicu, svedoči da nema nimalo savesti. Takvi ljudi smatraju da za njih ne važi zakon, da ih ne obavezuju društvene norme, te da su njihove želje i ciljevi dopušteni mimo svih skrupula – navodi sagovornik upoznat sa ovim slučajem.

BONUS VIDEO:

Uskoro Opširnije na Alo.rs

Komentari (0)

Loading