NE SMATRA DA JE KRIV Šokantni detalji zločina kod Petrovca na Mlavi: Obljubu nad ćerkom (12) predstavio kao nešto prirodno!
Alo/ Ilustracija

Kako se saznajo, Slađan K. je devojčicu dugo zlostavljao, a posle hapšenja priznao je sve grozote koje je činio. Posebno je monstruozno što je nesrećnu devojčicu napastvovao i na lokalnom groblju.

Nakon hapšenja, osumnjičeni je saslušan pred višim javnim tužiocem, u prisustvu branioca koji mu je dodeljen po službenoj dužnosti.

On je tom prilikom opisao šta je radio, ali je to predstavio kao nešto prirodno, što ne podleže krivičnoj odgovornosti, pišu Novosti.

SVAKO VEČE ZVAO DETE U KREVET

O tome da li je silovao njihovu sestru ne žele otvoreno da pričaju, ali o jednoj stvari nemaju dilemu.

‒ Svako veče ju je zvao u njegov krevet. Ona je to odbijala. Znate, naš tata je počeo pre dve godine čudno da se ponaša. Sav novac koji smo dobijali, što kao socijalu pomoć, što od nadničarskih poslova, on je slao nekim devojkama i ženama koje je pronalazio na Fejsbuku. Bukvalno smo danima jeli mast i hleb zbog takvog njegovog ponašanja – prepričavaju za Objektiv braća Miodrag i Dragče.

Pomoć nisu imali ni od starije sestre Suzane, koja ima 24 godine i koja je, kako sami kažu "udata za nekog kriminalca koji robija".

Osumnjiceni Slađan K. ima ukupno petoro dece. Troje je punoletno, a osim devojčice od 12 godina ima i dečaka od 10 godina. Dvoje maloletne dece je sada smešteno u hraniteljsku porodicu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading