OBRT U ISTRAZI - DŽONIĆ I BRAĆA JOJKE DOBRO SU SE POZNAVALI Rešena je i dilema oko nakita!
Printscreen

Dileme više nema - iako su braća Milošević, u Aleksincu i okolini poznata i kao Jojke, negirala da poznaju Gorana Džonića i njegove sinove Milana i Stefana, veza između glavnoosumnjičenog za ubistvo tročlane porodice Đokić i ova dva lica iz kriminogene sredine postoji.

Kako navode mediji, istragom je utvrđeno da je Goran Džonić, osim od brata od tetke Gorana Đokića, kao i od drugog brata od tetke, pozamljivao novac i od Miloševića. Podsetimo, Jojke, koji su ranije hapšeni i bili u zatvoru zbog trgovine drogom, pokušali su na sve načine da se "operu" naglašavajući da nemaju nikakve veze sa Džonićem, koji je upravo njih označio kao organizatore i neposredne izvršioce ubistva Gorana, Gordane i Lidije.

Razrešena je i još jedna dilema, vezana za nakit pronađen na samom mestu zločina.

- Na mestu na kojem su Đokići ubijeni i spaljeni pronađene su čaure, ali i jedna minđuša. Sada se zna da je ona pripadala ubijenoj Lidiji. Njeno telo je i najviše izgorelo. Ubica ili više njih su ređali tela tako što su u rupu prvo bacili Gorana, zatim Gordanu, pa onda Lidiju. Zbog toga je i Lidijin leš najviše spaljen, jer je benzin sipan direktno na nju - otkriva izvor.

On objašnjava i zbog čega je telo Gorana Đokića najmanje spaljeno.

- Njemu je samo glava izgorela jer je otišla u stranu kad je telo bačeno u rupu. U svakom slučaju, sva tri tela su toliko gorela da su delovi bukvalno mogli da se odvoje. Svi su bili na gomili, a policija je prvo uočila Lidijin leš - završava izvor.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading