SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO ĆERKU (12) Hteo da je "pripremi" za udaju: Rođak ga prijavio policiji
Društvene mreže

 

Pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio delo za koje se tereti i zbog težine samog dela za koje se sumnjiči. On je osumnjičen za obljubu nad detetom zloupotrebom položaja, a za to krivično delo zakonom je predviđena kazna od tri do 12 godina zatvora.

Nakon što je uhapšen, osumnjičeni je saslušan pred višim javnim tužiocem, u prisustvu branioca koji mu je dodeljen po službenoj dužnosti. Tom prilikom, on je opisao šta je radio, ali je to predstavio kao nešto prirodno, što ne podleže krivičnoj odgovornosti. On je, čak, prilikom hapšenja, izjavio kako se nada novčanoj kazni, i da veruje da će kad je bude platio biti pušten na slobodu.

Kako nezvanično saznaju "Novosti" iz izvora bliskog istrazi, Slađan K. se sumnjiči da je ćerku obljubio u više navrata tokom poslednjih nekoliko meseci, u kući, ali i na lokalnom groblju. Pritom nije došlo do silovanja, ali jeste do seksualnog zlostavljanja. On je ćerki govorio kako se radi o njegovom sasvim prirodnom postupanju, da bi je pripremio za kasniju udaju. O tome šta je radio nad svojom ćerkom, osumnjičeni je objavljivao na fejsbuk-grupi svojim "istomišljenicima". Zahvaljujući tim objavama, koje je primetio jedan njegov rođak i prijavio policiji, on je razotkriven i uhapšen.

Inače, osumnjičeni ima ukupno petoro dece. Troje je punoletno, a osim devojčice od 12 godina ima i dečaka od 10 godina. Pošto ih je majka napustila pre tri godine, dvoje maloletne dece sada je smešteno u hraniteljsku porodicu.

Osumnjičeni nije nigde radio, niti je obrađivao dva hektara zemlje koju poseduje. Živeo je od primanja socijalne pomoći, a dodatni novac zarađivao je povremenim radom za nadnicu.

MEĐU "PRIJATELJIMA" SAMO DEVOJKE

Osumnjičeni Slađan K. na svom fejsbuk-profilu ima više od 1.500 prijatelja, a u gotovo svim slučajevima reč je o profilima izuzetno mladih i atraktivnih devojaka. Nekima od njih je komentarisao fotografije i slao eksplicitne poruke. Inspektori su bili šokirani kada su proverili njegove društvene mreže.

Komentari (3)

Loading
Mama

29.10.2021 14:58

Sta 12 godina?????Diras detence dozivotna bre.Za sve predofile.Sramota i pomisljati na manju kaznu.😡😡🤬🤬🤬🤬🤬