NAVODIO VODU NA SVOJU VODENICU Najbrutalnija laž Gorana Džonića: U pokušaju da sakrije tragove, odao ga jedan papir!
Društvene mreže

Jedna od njegovih najdrastičnijih laži tokom saslušanja bila je da je novac, koji je pronađen u cevi od usisivača zakopane na imanju njegovog sina Stefana u Moravcu - možda njegovog sina.

- Ono što on nije znao, je da je prilikom pakovanja novca propustio da baci priznanicu o pozajmici na ime Gorana Đokića. Ovaj dokument je neoboriv dokaz da se radi o parama koje su nakon ubistva čitave porodice, ukradene iz Goranovog vozila – objašnjava sagovornik.

Kako se saznaje, Džonićeve izjave tipa "možda jesam, možda nisam" slobode su koštala i njegovu dvojicu sinova.

NAVODIO VODU NA SVOJU VODENICU Najbrutalnija laž Gorana Džonića: U pokušaju da sakrije tragove, odao ga jedan papir!

Printscreen

 

- Kada mu je predočeno da su na novcu i kesama u kojem su se novčanice nalazile,  pronađeni njegovi biološki tragovi, Džonić koji je vrlo inteligentna osoba, kazao je da su to možda tragovi njegovih sinova. Mada se zbog te njegove izjave u medijima tvrdi da ih je optužio da bi sebe spasao, to nije tačno. On je na taj način hteo da stvori zabunu, odnosno da diskredituje biološke tragove jer je znao da je među srodnicima DNK slična – objašnjava izvor.

Ističe da je Džonić pratio medije te da je svoju odbranu gradio i na njihovim izveštajima.

- Nema nijednog dokaza da je navodni crveni auto, koji on opisuje da je korišćen u zločinu, odnosno da su u njemu bili i njegovi navodni saučesnici, zaista bio na licu mesta. Crveni auto, koji nije identifikovan, jeste primećen u Moravcu, ali danima pre ubistva i bio je obuhvaćen istragom kao i sve drugo što je indiciralo da može da rasvetli zločin. On je to iskoristio da bi potkrepio svoju odbranu da su zločin izvršila brača K.M. i K.M. te da im je pomogao njihov prijatelj D.P. koji je navodno upravljao tim crvenim vozilom – zaključuje sagovornik.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading