PLJAČKALI CRKVE I DŽAMIJE Razbojnici u Novom Pazaru dolijali policiji
Alo!/M. Š.

Novopazarska policija uhapsila je, u odvojenim akcijama, trojicu muškaraca koji su prethodnih dana opljačkali dve crkve i jednu džamiju u ovom gradu.

Efikasnim radom, policija je rasvetlila krađe novca koji su vernici ostavljali u drvenim kutijama u crkvama Svete Trojice u Izbicama i Svetog proroka Jeremije u Osoju.

- Krađe su se desile 15. i 17. oktobra, a uhapšen je M.LJ. (55) iz Novog Pazara protiv kojeg je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio teške krađe – kaže izvor Večernjih novosti u policiji.

Istovremeno, policija je rasvetlila i razbojništvo u džamiji Ferhadija u Hercegovačkoj ulici odakle je iz sefa odneta neznatna količina novca.

- Uhapšeni su D.R. i C.H. iz Novog Pazara koji su razbili sef, načinivši veće oštećenje na sefu. I oni se sumnjiče da su počinili krivično delo teška krađa – kaže naš izvor.

Inače, novopazarska policija i dalje intenzivno traga za osobom ili više njih koje su oštetile i porušile nadgrobne spomenike na pravoslavnom groblju u naselju Šestovo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading