JEZIV ZAHTEV GORANA PRED UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ Tražio od bravara da mu napravi PRIGUŠIVAČ!
Privatna arhiva

Poznanik ubijenog Gorana Đokića iz Aleksinca uveren je da je stravičan zločin rasvetljen zahvaljujući bravaru iz tog mesta, koji je prijavio policiji da je ubici Goranu Džoniću napravio prigušivač!

- Kad su 2. oktobra nađena tela porodice Đokić u ataru sela Moravac, svi su bili u šoku. Počela su saslušanja, prikupljanje dokaza, svi su samo pričali o tom zločinu. Jedan moj prijatelj policajac ispričao mi je da je nedelju dana pošto su nađena tela u stanicu došao jedan bravar i rekao da je jednom meštaninu Moravca napravio prigušivač - objašnjava Đokićev poznanik i dodaje:

- Kazao je da ga je taj Moravčanin ubedio da mu prigušivač treba za lov i da nije ništa posumnjao dok nije čuo za stravičan zločin. Inspektori su brzo saznali da je reč o Goranu Džoniću, pa se glavni pravac istrage usmerio na njega. Praktično, da nije bilo tog bravara, ko zna da li bi Džonić ikad bio uhapšen.

Dimenzije cevi

Kako izvor kaže, kada su pogledali dimenzije cevi, shvatili su da ona odgovara prigušivaču za model pištolja kojima su, kako se u tom trenutku sumnjalo na osnovu pronađenih čaura, lidkvidirani Đokići. Na pitanje ko je čovek koji je tražio da mu se napravi taj deo, majstor je rekao da se radi o Goranu Džoniću.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading