MENJAO IDENTITET Uhapšeni zbog ubistva Đokića već bio u zatvoru zbog OVOGA!
Foto: Printscreen

Jedan od dvojice braća koji su uhapšeni u vezi sa ubistvom porodice Đokić je zbog kriminalnih radnji, menjao svoj identitet, saznaje Objektiv.

Naime, prema prvobitnim informacijama nakon izjave koju je dao osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić, Goran Džonić, uhapšena su četvorica muškaraca iz Niša koje je on označio kao saizvršioce, a braća Kostadin i Konstantin Milošević su među njima, međutim jedan od njih dvojice promenio je svoje ime u Aleksandar Saša Milošević zbog kriminalnih radnji.

Takođe, kako saznaje Objektiv, jedan od pomenute braće je 2011. godine hapšen u Švedskoj kao pripadnik organizovane kriminalne grupe za šverc kokaina iz Južne Amerike u Evropu.

Podsetimo, među uhapšenima zbog ubistva porodice Đokić osim njih su i Marko Momčilović iz Žitkovca, bivši pripadnik MUP-a iz Beograda koji je bio u zatvoru zbog razbojništva nakon čega mu je oduzeta licenca i D.M. iz Ozrena.

Nakon njihovog hapšenja, prema saznanjima Objektiva uhapšen je i sin osumnjičenog Gorana Džonića koji je inače bio vatrogasac, kao i njegov otac.

BONUS VIDEO

Uskoro Opširnije na Alo.rs

Komentari (0)

Loading